«Фотосушка» під назвою «Весняний вернісаж»

11 березня 2017, 11:34
Власник сторінки
http://grb.kiev.ua
0
38
«Фотосушка» під назвою «Весняний вернісаж»
Василь Крулько

«Фотосушка» під назвою «Весняний вернісаж»

Сьогодні до свята Міжнародного жіночого дня, Голосіївська "Батьківщина" разом з ГО "Незалежна Країна" та Національною спілкою фотохудожників України організували на Майдані Незалежності виставку у форматі «Фотосушка» під назвою «Весняний вернісаж». Паралельно проходила АКЦІЯ "ПОРТРЕТ ЧАРІВНОЇ ЖІНКИ" - професійні фотографи фотографували всіх бажаючих, які хотіли отримати чудове фото на згадку про цей день.
За підсумками фотосушки експертна комісія відібрала три найкращі роботи, які ввійдуть до підсумкової експозіції Всеукраїнського фотоконкурсу «МОЯ НАЙКРАЩА ФОТОГРАФІЯ 2017»

Ось уже кілька років у багатьох містах світу проводяться так звані «Фотосушки». І з кожним роком долучаються до цього проекту все більше міст і країн, ось і Батьківщина не залишилася в стороні. Так що ж таке «Фотосушка»? За своєю суттю «фотосушка» - це грандіозна під відкритим небом виставка фотографій , в якій прийняти участь можуть всі бажаючі: від професійних фотографів до новачків і любителів, будь-якого віку і світогляду. Головне, що об'єднує всіх учасників – це любов до фотографії. Місцем проведення «Фотосушки» зазвичай влаштовуються в парках, скверах та інших відкритих майданчиках. Там натягаються звичайні білизняні мотузки і будь-який бажаючий прищіпками на них може розвісити свої фотографії. Кожен приходить на «Фотосушку» зі своїми ідеями і поглядами на світ.

Дякуємо всім учасникам за участь у проекті!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: ВО Батьківщина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.