МІЖДЕРЖАВНИЙ ІНСТИТУТ УКРАЇНСЬКО-КАЗАХСТАНСЬКИХ ВІДНОСИН

19 листопада 2016, 16:50
Власник сторінки
0
47
МІЖДЕРЖАВНИЙ ІНСТИТУТ  УКРАЇНСЬКО-КАЗАХСТАНСЬКИХ ВІДНОСИН

21 листопада 2016 року в Національній академії наук України відбудеться презентація суспільно-політичного видання «Центральноазійський барс» директора Міждержавного інституту українсько-казахстанських

МІЖДЕРЖАВНИЙ ІНСТИТУТ

УКРАЇНСЬКО-КАЗАХСТАНСЬКИХ ВІДНОСИН

ПРЕС-АНОНС

21 листопада 2016 року в Національній академії наук України відбудеться презентація суспільно-політичного видання «Центральноазійський барс» директора Міждержавного інституту українсько-казахстанських відносин Миколи Степаненка.

Організатори заходу: Національна академія наук України, Міждержавний інститут українсько-казахстанських відносин, Посольство Республіки Казахстан в Україні та Республіці Молдова.

Видання присвячене 25-річчю Незалежності Республіки Казахстан.

У книзі викладена історія розвитку казахстанської державності. Висвічуються етапи формування казахстанської моделі державного будівництва - «Казахстанського шляху».

Книга розповідає про розвиток співпраці Республіки Казахстан з міжнародними організаціями та іноземними державами різних регіонів, пріоритети казахстанської зовнішньої політики, її підходах до актуальних міжнародних проблем.

У праці досліджена багаторічна діяльність Президента Республіки Казахстан Н.А.Назарбаєва по зміцненню глобальної безпеки і ядерного роззброєння.

У виданні подається казахстанський досвід економічного розвитку, накопичений за роки Незалежності, що став основою стійкості економіки Республіки і її здатності протистояти негативним проявам глобальних криз.

Охарактеризовано один з ключових національних проектів Казахстану - проведення Міжнародної виставки «ЕКСПО-2017» у м.Астані.

Книга розкриває суть однієї з головних складових структурних реформ по створенню міжнародного фінансового центру «Астана», що проводяться в Казахстані і спрямованих на диверсифікацію економіки, стабільне зростання і сприяння формуванню повноцінної фінансової системи країни.

Проаналізовано становлення та утвердження казахстанської моделі поліетнічного суспільства, діяльність якого спрямована на зміцнення міжетнічної та міжконфесійної злагоди.

У роботі висвітлено спільну історію українського та казахстанського народів, проаналізовано фундаментальні уроки минулого.

Праця окреслює найважливіші події в новітній історії взаємин Республіки Казахстан та України, розкриває становлення й розвиток двосторонніх політичних, економічних, культурних відносин.

Видання презентуватиме автор – директор Міждержавного інституту українсько-казахстанських відносин Микола Степаненко.

Очікується, що у заході візьмуть участь: Надзвичайний і Повноважний Посол в Україні та Республіці Молдова, глави представництв іноземних дипломатичних місій, акредитованих в Україні, видатні державні і громадські діячі України, провідні вчені, відомі письменники, представники бізнес-кіл.

Початок о 16-00 у Великому конференц-залі Національної академії наук України за адресою: вулиця Володимирська, 55, Київ.

Прес-служба

Міждержавного інституту українсько-казахстанських відносин.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.