Про нашу нову поліцію

15 листопада 2016, 15:07
Власник сторінки
Адвокат
0
75

Чи варто очікувати допомоги?

Наша країна відчайдушно і щиро бореться за звання європейської. Однак як було при радянському союзі так і залишилось, державі віддаєш здоров’я та життя, а натомість отримай «подяку».

Отже по суті.

Громадянин України пропрацював в колишній міліції майже 20 років, а після змін, пройшовши переатестацію, і в поліції - має звання, стаж, і «заробив» собі ще й інвалідність 2 групи з втратою працездатності 70% в період проходження служби. Згідно Закону України «про міліцію», така особа має право на виплату одноразової грошової допомоги в розмірі 200-кратного прожиткового мінімуму, і для колишніх працівників міліції гарантуються за новим Законом України «Про поліцію». І саме з такою Заявою, наш клієнт звернувся до свого колишнього керівництва. Здавалось, звертнись до уповноваженого органу і тобі, з вдячністю за службу, виплатять допомогу передбачену цим же Законом, однак не все так просто як здається, все, що гарантовано державою- громадянину необхідно довести в суді, оскільки міліції не існує і проблеми минулих днів їх не стосуються.

Звісно правосуддя є, і наші адвокати домоглися задоволення законних вимог клієнта, але хочеться звернутись до сьогоднішнього керівництва української поліції – що керує вами, пишучи безпідставні відмови своїм працівникам, які стільки років та здоров’я  віддали нашій країні? Невже право соціального захисту потрібно виборювати кожен раз в суді?

Тому звертаємось до керівництва Національної поліції - шановні, зрозумійте, що прийдуть на ваші місця інші, а відношення яке ви впровадите сьогодні до своїх звільнених працівників, отримаєте в майбутньому, оскільки сьогоднішня стратегія вашого управління неодмінно приведе вас до того, що на елементарне право соціального захисту ви зможете розраховувати лише за допомогою адвокатів та згружених аналогічними справами судів, ваші послідовники будуть переконувати, що крім подяки вам нічого ніхто не обіцяв…..

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.