В НСК «Олімпійський» відкрився суспільний простір Klitschko Expo

08 листопада 2016, 16:37
Власник сторінки
0
89
В НСК «Олімпійський» відкрився суспільний простір Klitschko Expo
Klitschko Expo

У серці українського спорту почав свою роботу суспільний простір Klitschko Expo

Завдяки розташуванню в самому центрі Києва зі зручною транспортною розв'язкою Klitschko Expo є оптимальним варіантом для проведення прес-конференцій, корпоративних зустрічей, конференцій, аукціонів, виставок, семінарів, спільного перегляду спортивних заходів тощо.

На площі 334 м² одноразово може розміститися до 200 чоловік (так само можливе використання прилеглої тераси площею 614 м²), а зал-трансформер з розсувною перегородкою надає можливість перерозподілу простору під формат заходу.

Проект, що реалізовується офіційним фан-клубом братів Кличків,  також має і соціальну місію. Klitschko Expo  став логічним продовженням іншого проекту фан-клубу - виставки - музею досягнень братів Кличків. Музей, урочисте відкриття якого відбулося на НСК "Олімпійський" 1 червня 2014 року, за два роки роботи відвідало понад 50 тисяч відвідувачів з 26 країн світу. Музей покликаний служити  пропаганді спорту і здорового способу життя, мотивації підростаючого покоління до реалізації намічених цілей, виховання здорового покоління з правильними життєвими цінностями.

З приводу співпраці звертатися:

maksym.rozenko@klitschko-brothers.com
+38 050 342 92 23,+38 067 445 00 82, Максим Розенко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Кличко,Простір
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.