З повагою до людей!

28 жовтня 2016, 15:22
Власник сторінки
Видеоблогер
1
21
З повагою до людей!

Президент Петро Порошенко відвідав документ-сервіс «ГОТОВО!»

Президент України Петро Порошенко ознайомився з роботою нового документ-сервісу «ГОТОВО!», який з серпня місяця працює у тестовому режимі та надає близько 200 адміністративних послуг за новими підходами та принципами швидко та зручно.
«Ви знаєте, чим відрізняється колишній радянський ЖЕК, коли тебе зустрічають з похмурими бровами. І сьогоднішнє обличчя держави – симпатичні дівчата і хлопці, які натреновані і з посмішкою зустрічають. Дуже швидко оформлюються будь-які документи», - поділився враженнями Президент.
Ініціатор проекту, перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації Лев Парцхаладзе детально розповів Президенту про переваги та новації центру:
«Ми прописали абсолютно нові стандарти роботи, якими керується документ-сервіс «ГОТОВО!», налагодили усі бізнес-процеси, розробили унікальне програмне забезпечення та набрали нову команду, яка формує сучасну унікальну культуру надання адмінпослуг – швидку, зручну, комфортну, європейську», - підкреслив він.

 
У свою чергу, керівник фронт-офісу документ-сервісу «ГОТОВО!» Анна Кузнєцова зазначила, що послуги центру стають все більш популярними для мешканців столиці та Київської області. «З початку роботи «ГОТОВО!» нашими послугами вже скористалися близько 15 тисяч осіб», - сказала вона.
Президент України також поспілкувався з нашими відвідувачами та привітав Олександра та Анну - пару молодят із Донецька, які саме одружувалися у документ-сервісі «ГОТОВО!».
Довідка: Документ-сервіс «ГОТОВО!» - це сучасна установа, яка надає близько 200 видів державних послуг в одній будівлі за абсолютно новими підходами та принципами, серед яких швидкість, простота та зручність.
Відкритий простір без кабінетів, приємна атмосфера, ввічливий персонал, затишне кафе, кімната для дітей.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: президент,областная администрация,новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.