НЕЗАКОННІ ЗАБУДОВИ КИЇВМІСЬКБУДУ ПІД ПРОТЕКОРАТОМ ТІТУШОК І ПОЛІЦІЇ

09 вересня 2016, 20:26
Власник сторінки
0
107
НЕЗАКОННІ ЗАБУДОВИ КИЇВМІСЬКБУДУ ПІД ПРОТЕКОРАТОМ ТІТУШОК І ПОЛІЦІЇ

Поліцейське свавілля, незаконні забудови, тітушки, стрілянина, проламані голови активістів та затримання голови ЦК Азов Київ. Так ми поступово повертаємось до поліцейської держави.

Як відомо, у Святошинському районі столиці триває боротьба проти незаконної забудови. За словами місцевих жителів, на місці, де Київміськбуд запланував звести 25-поверховий будинок, раніше мав бути побудований дитячий садок. Самі ж незаконні забудовники пропонують побудувати дитсадок одразу в приміщенні 25-поверхівки, на питання, де по плану мають бути діти – в підвалі паркінгу чи над ним, жителі відповіді так і не отримали.

Вчора під прикриттям кордону поліції, яку мешканці району довірливо пустили на територію двору, тітушки звели барикади і почали атакувати активістів і небайдужу громаду травматичною та вогнепальною зброєю.

Сьогодні вранці активістів, які зібрались під Київміськбудом, поліція почала розганяти, застосовуючи спецзасоби. Аналогічною ситуація виглядала вчора, коли громаду разом із Цивільним Корпусом «Азов» довгий час утримували в оточенні найманців забудовників і поліції, внаслідок чого багато учасників акції проти свавілля забудовників постраждало.

Заяви громадян та чисельні докази вчорашніх подій вперто ігноруються правоохоронцями і замість затримання тітушок на людей кидають загони поліції і Національної гвардії. У цій ситуації чітко зрозуміло, чиї інтереси обслуговує силовий апарат.

На місце забудови приходять усе більше людей та журналістів, закликаємо всіх небайдужих громадян долучитися також. Саме від нашої солідарності і готовності стояти до кінця залежить, чиї інтереси виграють: корупціонерів із Київміськбуду чи мешканців Святошина.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Київ,Київміськбуд
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.