Підпал на Інтері - інфопривід без приводу

02 червня 2016, 18:06
Власник сторінки
0
158
Підпал на Інтері - інфопривід без приводу
Фото з інтернету

Сьогодні у Києві підпалили офіс телеканалу Інтер. Так повідомили на різних інформаційних ресурсах. Проте самого власне підпалу офісу насправді не було. Був інформаційний привід для гучних заголовків,

Невідомі у масках принесли шини покриті горючою речовиною до входу у офіс телеканалу Інтер, підпалили їх, знявши це на відео, та розбіглись у різні сторони.Громадські активісти, які вже довгий час слідкують за роботою Інтеру, та знають про те, чим можуть бути вмотивовані дії невідомих підпалювачів - безперечно зрозуміють їх посил - символічну акцію проти проросійської пропаганди на українському телеканалі.Та який висновок зроблять пересічні громадяниз такого псевдопідпалу? Абсолютно очевидно, що ніякого підпалу і не мало бути, адже горіли тільки шини і аж ніяк не сам офіс Інтеру. Проте для символічної акції не вистачає одного важливого елементу - інформації. У результаті у ЗМІ з'явилась інформація про вандалів та жодної інформації про їх мотиви.Виникає враження, що метою даного інциденту став бунт заради бунту. Маргінальний вчинок стане ще одним пунктом у списку "радикальних дій націоналістів", не зважаючи на те, що ніяких радикальних дій у ньому не було. Не виключаю, що цей підпал був спробою створити компромат на Цивільний Корпус АЗОВ, який вже певний час веде інформаційну боротьбу з проросійським телеканалом. Створення образу деструктивної сили націоналізму - єдине, що вдалось запалити невідомим маргіналам сьогодні біля Інтеру.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Київ,націоналізм,інформаційна війна,акція,інтер
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.