Мої сюжети випуску новин

15 квітня 2016, 19:57
Власник сторінки
журналист
0
49

Моя мрія - колись працювати на телебаченні, тому зараз я починаю практиуцватись. Тут представлені деякі сюжети випуску новин.

№1 ГВО (Ведуча в кадрі): На Оболонському районі міста Києва, ще з часів початку Євромайдану, заснувалась «Громадська варта Оболоні”. Наразі це єдине угрупування молодиків, задля помочі громаді свого району, яке стало офіційною роботою. (Ведуча поза кадром): Спочатку це було волонтерство, хлопці та дівчата працювали за ідею, так би мовити, а зараз вони отримують непогану заробітну плату.   Штаб ГВО знаходиться поруч з Оболонською Набережною і кожен з громадян – свідки порушення порядку може звернутися за допомогою. ГВ зараз іде на рівні муніципальної  міліції. Форма, бронежилети, свідоцтва та оперативна робота, так характеризує молодиків жителька Оболонського району, яка не раз ставала свідком їх роботи: (Синхрон. Романова В.Ю.): « Я вважаю, що нам вже непотрібна міліція, адже ГВО виконує усю їх роботу. Хлопці працюють дуже оперативно, мають відповідний вигляд та реагують набагато серйозніше, аніж наша міліція. Там де міліція на якісь виклики махала рукою, ГВО наразі максимально намагається допомагати. З того моменті, коли я дізналася про існування громадської варти, я почала спати спокійніше. Дякую вам!»   №2 Неправдива інформація (Ведуча в кадрі): 5 грудня знову стало відомо про численні поранення та навіть смерті учасників зони АТО. Учасники кажуть про те, що половина інформації є неправдивою. Матір одного з воїнів вже не раз повідомляли про загибель сина, а після цих печальних вістей син телефонував, коли мав змогу, та спростовував ці факти. (Ведуча поза кадром): Сьогодні наш кореспондент поспілкувався з матір’ю одного з, начебто, загиблих, а чому саме «начебто» дізнаєтесь далі: (Синхрон. Прачук Е.С.): «Коли перший раз мені дали інформацію про загибель мого сина, я не могла знайти собі місця, але більше здивування було тоді, коли мені зателефонував незнайомий номер, та по іншу сторону слухавки роздався голос мого Ігоря, та затвердив, що все з ним добре. Так повторювалось неодноразово. Тому хочу сказати усім, чиї рідні зараз захищають нашу державу, щоб вони не втрачали надію до останньої миті! Наші рідні і мужні захисники, мі з вами!»   №3 Волонтерство до Пасхальних свят (Ведуча в кадрі): У садочку №585 Оболонського району влаштували волонтерські збори грошей та іграшок для дитячих будинків Києва. (Ведуча поза кадром): Організаторів підтримали батьки діток, які навчаються в цьому садочку, та крім того, інформація просочилась далі за стіни садочку, та не залишила байдужими багато жителів Оболонсього району. Про це говорить один із організаторів заходу Вальцов Федір Юрієвич: (Синхрон. Вальцов Ф.Ю.): «Я у захваті від того, як багато людей зреагувало та вже надало допому діткам. До мене прийшла ця ідея після перегляду роликів в інтернеті про діточок, які шукають собі батьків. Вони такі гарні, світлі та добрі, хочеться, щоб вони були щасливі та вірили у чудо. Чого нам коштує ця допомога? Що ми втрачаємо? Нічого! А що отримають діточки, які емоції, нам навіть не представити. Вірте у чудо та даруйте його іншим! З наступаючими святами!»
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.