Стрілянина біля київського магазину

22 січня 2016, 17:58
Власник сторінки
2
113
Стрілянина біля київського магазину

Вчора, 21 січня, власник одного із магазинів у Святошино зчинив стрілянину.

Вчора, 21 січня, власник одного із магазинів у Святошино зчинив стрілянину. Приводом до цього став демонтаж незаконної вивіски його крамниці. Чоловік вирішив захистити своє майно і відкрив вогонь. І хоча при цьому він застосував пневматичну зброю і стріляв не по людях, а в землю, кримінальну справу все ж було відкрито.

До того ж у цей же день в Святошинському районі жінка вчинила стрілянину з рушниці по знайомому чоловіку, після чого зникла на автомобілі.

Все частіше і частіше лунають постріли у столиці країни. Люди повсюдно палять із зброї, що не може не насторожувати, градус агресії зростає. Якщо раніше вогнепальна зброя була рідкістю, то тепер через АТО велика її кількість потрапила до рук, і кожного дня ми читаємо повідомлення про її застосування у громадських місцях. 

http://today.pl.ua/kriminal.html?new_id=7812
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.