Напад на громадську організацію НЕЗАЛЕЖНА КРАЇНА

20 серпня 2015, 11:14
Власник сторінки
Голова ГО "НЕЗАЛЕЖНА КРАЇНА"
0
183
Напад на громадську організацію НЕЗАЛЕЖНА КРАЇНА
Злодій

Сьгодні на один з наметів Громадської організації по вул.Барбюса, 28 А, невідомий чоловік напав на намет забравши всі документи та агітаційни матеріали організації

Сьгодні на один з наметів Громадської організації по вул.Барбюса, 28 А, невідомий чоловік напав на намет забравши всі документи та агітаційни матеріали організації (фото злодія Фотографія 1)

 За цією адресою, наш намет був встановлений за проханням мешканців навколишніх будинків допомогти їм у вирішенні ряду питань. Але  періодично з'являються невідомі люди погрожують, що спалять намети та виганяють наших активістів з цієї території. Є підозра, що це брудна гра, спровокована одним з мешканцыв данного будинку, переселенця з Криму (особа не встановлена), який підбурює мешканців данного будинку на незаконні дії спрямовані проти нашої організації та заходу.

З данного приводу ми звернулися до правоохоронних органів розібратися в цій ситуації.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Незалежна країна,громадська організація,Ігор Мельников
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.