Корупція у КМДА під соусом соціального забезпечення.

29 березня 2015, 18:01
Власник сторінки
0
194
Корупція у КМДА під соусом соціального забезпечення.
Заява ГО "ВУ КНК" до пркуратури міста Києва

ГО “Всеукраїнський Комітет Народного Контролю” встановила, що Департамент соціальної політики КМДА з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення, очолює Крикунов Ю.В.


ГО “Всеукраїнський Комітет Народного Контролю” встановила, що Департамент соціальної політики, який є виконавчим органом КМДА з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення, очолює Крикунов Ю.В., який ОДНОЧАСНО є головою Постійної комісії КМР з питань охорони здоров’я та соціальної політики, на яку покладено функції контролю за діяльністю Департаменту.

Подібне сумісництво посад надає можливості Крикунову Ю.В. використовувати службові повноваження та кошти громади міста Києва у власних інтересах та інтересах третіх осіб.

Крім того, на особистому прийомі пан Крикунов повідомив представників громадської організації, що НЕ БАЖАЄ присутності будь-якої громадської організації на території Департаменту. При цьому виділив чомусь, саме громадські організації, які захищають права та інтереси інвалідів м. Києва, яких майже 200. Іншими словами, Крикунов Ю.В. не хоче жодного людського КОНТРОЛЮ, який може завадити його «діяльності».

У зв’язку з цим, ГО “Всеукраїнський Комітет Народного Контролю” звернулась до прокурора міста Києва з ВИМОГОЮ провести перевірку законності призначення Юрія Крикунова на посаду директора Департаменту соціальної політики та перевірку його діяльності на корупційну складову.

Про результати розгляду повідомимо додатково.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: корупція
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.