Громадські активісти відвідали Прилуцьку виховну колонію

01 березня 2015, 20:27
Власник сторінки
0
105

Війна іде, але не варто забувати про тих кому потрібна допомога далеко від фронту

В стінах Прилуцької виховної колонії Весна - це така пора року, коли дуже добре починати щось нове, можливо навіть життя. У переддень весни колектив Київського молодіжного центру праці відвідав виховну колонію для неповнолітніх у м. Прилуки. Розпочавши цим реалізацію програми повернення іх у суспільство, підготовки до свідомого соціально-прийнятного співіснування, що потребує як створення гідних умов життя, так і покращення здоров'я, фізичного і духовного розвитку. Для цього Центр об'єднав зусилля з Фондом волонтерів України, Федерацією екстримальних видів спорту України, Федерацією паркуру України, які провели майстер-класи з неформальних видів спорту та допомогли організувати спортивні змагання з віджимання, стійки в напівприсяді та на одному кулаці. Хлопці виявили неабияку спортивну підготовку та прагнення до перемоги та змін, за що й отримали призи та сувеніри від Київського молодіжного центру праці.

Також було презентовано програму «Примирення» (ініціатори Громадська організація «Союз «Золотий вік України» та Державна пенітенціарна служба) скориставшись якою, засуджені мають можливість попросити вибачення та примиритись із особами, по відношенню до яких було вчинено злочини. Завдяки керівництву колоніі усім відвідувачам вдалось неформально поспілкуватись з підопічними та разом переглянути мотиваційний кінофільм «Сила мрії». Такі поїздки відтепер стануть регулярними, тож усі хто хоче зробити свій власний внесок у налагодження діалогу, може приєднатись до команди Київського молодіжного центру праці.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.