Представлено «Перстень Ганни Барвінок» Івана Корсака

20 лютого 2015, 14:32
Власник сторінки
0
45

В Києві, у книгарні «Є», відбулася презентація роману Івана Корсака «Перстень Ганни Барвінок».

   В Києві, у книгарні «Є», відбулася презентація роману Івана Корсака «Перстень Ганни Барвінок». Ведучий , Шевченківський лауреат  Михайло Слабошпицький, промовці  професор університету ім. Т.Шевченка Микола Тимошик,  доктор фізико-математичних наук, провідний науковий співробітник Інституту теоретичної фізики ім.М.Боголюбова Микола Григорчук,  Шевченківський лауреат  письменник Григорій Гусейнов,  професор університету ім.Т.Шевченка, Шевченківський лауреат М.Наєнко, знані  письменники Валерій Гужва, Сергій Грабар, Павло Щириця  та інші говорили  у виступах про значення творчості Ганни Барвінок і Пантелеймона Куліша в українській історії, важливість їх творчої спадщини для нащадків. Автор роману оповів про своє бачення цих величних постатей на тлі часу нинішнього.

   Музичну сторінку вів Тарас Компаніченко. Він блискуче виконав   низку поетичних творів під музичний супровід, творів, окремі з яких не публікувалися в нас хіба століття.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.