У новому Генплані чітко визначено граничну висотність до 26,5 м

14 вересня 2014, 14:39
Власник сторінки
Начальник КО "Інститут Генерального плану міста Києва"
1
107

Відповідь опонентам, які кажуть, що новим Генпланом збільшена вдвічі (!) до 16 поверхів висотність багатоповерхівок в історичному центрі, у той час як зараз начебто дозволено лише 8 поверхів

У Генплані-2020 поверховість в історичному центрі обмежується не до 8 поверхів, а до 9 поверхів на перспективу, при цьому не визначено, яка висотність цієї 9-поверхової забудови і  коли у перспективі ці обмеження набувають чинності.

У новому Генплані чітко визначено граничну висотність будівель до 26,5 м від поверхні землі в буферних та охоронних зонах пам’яток культурної спадщини незалежно від їх розташування. Ці пропозиції набувають чинності відразу після затвердження документації.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Киевсовет,Кличко,КГГА,Софія Київська,КМДА,Виталий Кличко,генплан,Генплан Киева,Київ,УДАР Віталія Кличка,Київрада,генплан Києва,Генплан-2025,глава КГГА,Київське Віче
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.