Новий Генплан повертає зелені зони

14 вересня 2014, 12:41
Власник сторінки
Начальник КО "Інститут Генерального плану міста Києва"
2
106

Відповідь на звинувачення ніби новий Генплан є легалізацією НОВИХ протиправних забудов та відчуження зелених зон у Києві

Вважаю, що ті, хто так каже, навпаки намагаються законсервувати Геплан-2020 разом з усіма внесеними змінами для збереження скандальних забудов. Неспроста приватне підприємство «Київгенплан» ВАТ Киїпроект протягом 2002-2007 року не оприлюднивало креслення Генплану-2020 з внесеними змінами, хоча проекти змін надавалися на погодження.

Рішення нового Генплану навпаки передбачають  перегляд  функціонального призначення біля 101 земельних ділянок, відведених під житлові та громадські будинки та 19 відводів орієнтовно на 344 садибні ділянки. Ці території  сумарною площею 1854,4 га новий Генплан повертає до зелених зон, спортивно-оздоровчих та рекреаційних закладів, інноваційного парку.  

Крім того, з розрахунків вилучено більшість рішень по ущільненню забудови у Печерському районі, наприклад по Кловському Спуску. У генплані запропоновано ввести кримінальну відповідальність за розміщення ділянок під забудову у зелених зонах. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Киев,Киевсовет,Кличко,Киевгорадминистрация,КГГА,КМДА,київська земля,Виталий Кличко,генплан,Генплан Киева,Київ,УДАР Віталія Кличка,Київрада,Павло Рябікін,Рябикин,генплан Києва,Генеральный план развития Киева до 2025 года,Генплан-2025,глава КГГА,Київське Віче
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.