Благодійна організація «Майбутнє дитини» передала медикаменти військовим

08 вересня 2014, 23:02
Власник сторінки
Журналіст
0
202

.

Благодійна організація «Майбутнє дитини» на чолі з Володимиром Балдинюком  передала військовим, які перебувають на реабілітації у головному військовому госпіталі міста Києва, медикаменти, дитячі малюнки та повідомлення від інтернет-користувачів.  Доброчинна акція була здійснена 8 вересня за підтримки екс-міністра у справах дітей, молоді та спорту України Юрія Павленка.

Щоб підтримати дух військових до акції були залучені діти, які прочитали патріотичні вірші та передали свої малюнки.

Також активісти організації передали листівки вдячності від інтернет-користувачів. Разом із листівками учасники бойових дій отримали солодощі.

«Така підтримка дуже важлива для військових, що перебувають як і у госпіталі, так і на фронті» – наголосив головний лікар Отоларингологічної клініки військового госпіталю Іван Кузьмук.

Голова благодійної організації додав, що склад медикаментозної допомоги був попередньо узгоджений з лікарями згідно із  потребами кожного із солдат.  Також він зазначив, що благодійна організація «Майбутнє дитини» не може залишатись осторонь подій на сході держави  та наголошує, що майбутнє України в очах дітей має бути мирним.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Киев,благотворительность,солдаты,военный госпиталь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.