Насліддя попередньої влади

21 липня 2014, 16:06
Власник сторінки
2
1172
Насліддя попередньої влади

Корупційні кадрові зміни в управлінні освіти Деснянського району міста Києва

21 листопада 2013 року на Майдані Незалежності в Києві в серцях молодих патріотичних людей запалали вогні свободи, що стало початком революції гідності для всього українського народу. Хвиля надії на краще майбутнє сколихнула Україну, і в нерівній кривавій боротьбі проти тиранії та узурпації влади, соціальної несправедливості, свавілля судової та правоохоронної систем ціною життів відданих синів українського народу ми здобули свою свободу.

Плекаючи мрію про європейський гідний рівень життя, народ України довірив свою долю новій владі без ілюзій на стрімкі позитивні зміни, але з надією на чесність, злагодженість та професіоналізм нової команди.

Звичайно, люстрація влади по всій вертикалі – це відповідальний та довготривалий процес, адже горе-чиновники міцно тримаються за свої крісла практично на всіх керівних і не тільки керівних посадах державних установ.

Однак на нашу думку, існують галузі, які потребують першочергової уваги та Вашого особистого втручання, як наприклад, заклади освіти усіх рівнів Деснянського району, основним завданням яких є виховання наших дітей та молоді, тобто формування майбутнього української нації.

Так, з дня на день у Деснянському районі міста Києва чекає свого призначення на посаду начальника районного управління освіти одіозна особистість, яскравий представник «владних попередників» Гончаров Геннадій Юрійович. Варто зазначити, що при минулій владі майбутній очільник освітян займав посаду керівника комунального підприємства «Автотранспортник» та завідував підземними гаражами Деснянського району. Такий стрімкий кар’єрний зріст від збиткового автогаражного КП до виховання наших дітей викликає цілком обґрунтовані сумніви як у батьків, так і вчителів - майбутніх підлеглих «керівника – професіонала». В теперішній час його знають у Деснянському районі, як “Гену - радника голови”, який керує призначеннями та пересуваннями співробітників адміністрації, маючі при цьому далеко не гуманітарну або викладацьку освіту.

До речі, високо цінують «досягнення» Геннадія Юрійовича і в правоохоронних органах, адже він є частим фігурантом у справах по статтям «хуліганство» та «тілесні ушкодження».

Так, 3 жовтня 2013 року до Дарницького районного управління МВС надійшла заява від потерпілого про завдання йому Гончаровим Г.Ю. 1972 року народження тілесних ушкоджень у приміщенні Деснянської районної адміністрації. «Гідний» вчинок для службовця європейського рівня!

Відзначився Гончаров і в Державній автомобільній інспекції. Як справжній начальник автотранспортного підприємства здійснював керування мотоциклом «Хонда» в центрі Києва з підробними документами, що було зафіксовано відповідним рапортом Державної постової служби 7 жовтня 2012 року на вул. Саксаганського, 106 в Шевченківському районі.

Певно, що Гончаров Г.Ю., користуючись корупційними зв’язками у попередній владі, уникнув відповідальності по вказаним правопорушенням, тому вбачаємо гостру необхідність у поновленні розгляду цих справ для подальшого їх розслідування та проведення повторної експертизи документів з метою притягнення Гончарова Г.Ю. до відповідальності.

Однак, це ще не всі здобутки майбутнього керівника всіх закладів освіти Деснянського району. Надійні джерела в Департаменті міського благоустрою та збереження природного середовища Київської міської державної адміністрації повідомили нам, що комунальне підприємство «Автотранспортник» незаконно передало свою територію, де їснують незаконні кіоски загальною площею 200 квадратних метрів, які розташовані по вулиці Бальзака, 94 неподалік від колії швидкісного трамваю, та зовні нагадують повноцінний міні ринок. Доповнимо, що передача землі приватним структурам для будівництва ринку була скоєна із дотриманням всіх корупційних схем, які регулюються та повинні каратися законом України “Про запобігання та протидії корупції”.

Варто зазначити, що в той час коли міська влада докладає максимум зусиль, часу та бюджетних коштів по наведенню порядку в питанні розміщення малих архітектурних форм (кіосків), начальник КП «Автотранспотник» в особі Гончарова Г. Ю., навпаки, всі свої можливості та звязки використовує для «кришування» ось такого додаткового, абсолютно незаконого заробітку, звичайно без сплати податків, у вигляді функціонуючого ринку з щомісячним доходом, за нашими приблизними підрахунками, в 40 тисяч гривень.

Крім того, заручившись корупційним шляхом підтримкою можновладців попередньої влади, Гончаров проводив монтаж кіосків в порушення рішення Київради № 97/9154 28.02.2013 «Про деякі питання розміщення тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності у м. Києві» в період мораторію на встановлення кіосків без укладання договору про сплату пайового внеску власника тимчасової споруди в утриманні об’єктів благоустрою. Наразі вирішенням питання надання в оренду павільйонів на змонтованому міні ринку займається особисто пан Гончаров, зухвало розмістивши номер свого мобільного телефону на обяві на кіосках (фото додається).

Цілком зрозуміло, що посада начальника управління освіти Деснянського району необхідна Геннадію Юрійовичу також виключно в меркантильних цілях. На зорі своєї кар’єри Гончаров займався підприємницькою діяльністю в сфері оптового продажу продуктів харчування, напоїв та тютюнових виробів. Саме тому в планах одіозного чиновника, користуючись знайомствами з бізнесу, реалізовувати корупційні схеми, здійснюючи поставки продуктів харчування для вихованців дитячих садочків та учнів загальноосвітніх шкіл району через «свої» приватні фірми, як наприклад, МП «Шарман», ППФ «ТСТ», ТОВ «Вавос», ТОВ «Будмонтажсервіс», де Гончаров Г.Ю. займає посади керівника, а в останньому товаристві – засновника.

Сподіваємось на Вашу підтримку та допомогу в правильній оцінці кандидатури Гончарова Г.Ю. на таку надзвичайно відповідальну посаду як начальник управління освіти Деснянського району міста Києва та прийняття вірного рішення щодо його, м’яко кажучи, невідповідності та взагалі моральної і духовної неможливості навчати наших дітей. Одночасно, просимо сприяти притягненню Гончарова Г. Ю. до відповідальності за скоєння корупційних злочинів по вищевказаним фактам.

Із зрозумілих причин та з небажанням створити проблеми для своїх дітей, які навчаються в районних закладах освіти, прізвищ не зазначаємо.


Батьківський комітет Деснянського району міста Києва.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: власть и народ,Троещина,Злоупотребление властью,Деснянський район
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.