Чи поверне Київрада столиці землі, відведені під будівництво "палацу правосуддя?

17 липня 2014, 08:37
Власник сторінки
юрист
0
20

Невже дійсно "реформи почнуться з Києва"?

Відбулося чергове засідання екологічної комісії Київради, до складу якої я увійшов! За моєю ініціативою ми розглянули один із найрезонансніших наслідків діяльності Януковичо-Льовочкіно-Поповської команди КМДА!

Мова йде про будівництво будівлі Вищого господарського суду на перехресті вулиці Старонаводницької та бульвару Дружби народів! Нагадаю, що команда Януковича, Льовочкіна, Попова та Татькова В., голови Вищого господарського суду, оплічника Януковича, двічі познущалася над Києвом та киянами!

Спочатку була спроба забудувати Печерську площу на вулиці Копиленка величезним хмарочосом, покращивши умови роботи найкорумпованіших суддів, керівництво якими здійснював Портнов! Однак громада свідомо піднялась на протест та силою своєї волі і всім своїм нутром шляхом безстрокового пікетування та цілодобового чатування не дала жодних шансів спотворити історичну площу!

Друга спроба була ще більш зухвалою: вирізано безмежна кількість дерев на площі 4,30 га зеленої зони міста, Старонаводницького кладовища на перехресті бульвару Дружби народів та вул.Старонаводницької, знищено історичний ландшафт, що був історико-культурною пам'яткою столиці!

            Зухвалість полягає у тому, що за наш з Вами кошт, платників податків, ці негідники передбачили в Державному бюджеті на 2014 рік видатки на будівництво 106 тис.кв.м. споруд на суму в 1,6 млрд.грн! Ви все ще шукаєте гроші на війну з терористами, шановні парламентарі? Я шокований і глибоко здивований, що досі парламент не переглянув і не скасував ці видатки! Невже всі, хто "почав жити по-новому" все ще думають , що для відправлення справедливого і чесного правосуддя необхідні розкішні умови на зразок кабінету Пшонки чи то Клименка! Ознайомитися більш детально із "суддівською малиною" та цією аферою можете за  цим посиланням http://www.epravda.com.ua/rus/publications/2013/08/27/391657/ 

Поки недолугі парламентарі продовжують чесати собі потилиці як знайти кошти відновлення країни та посилення її економічного потенціалу, я вирішив їм підказати!  Одноголосно ми прийняли рішення "Про надання статусу скверу та визнання таким, що втратило чинність, рішення Київської міської ради від 01.11.2012 №395/8679 «Про надання Вищому господарському суду України земельних ділянок для будівництва, експлуатації та обслуговування адміністративного будинку Вищого господарського суду України з паркінгом на перетині бульв. Дружби народів та вул. Старонаводницької у Печерському районі м. Києва».

Сподіватимемось, що після прийняття відповідного рішення Київрадою, вже найближчим часом будь-яке будівництво на цій земельній ділянці стане незаконним, ну крім випадку, якщо Вищий господарський суд не вирішить звернутися за захистом своїх прав сам до себе, тобто до Господарського суду міста Києва! Уявіть, який повний нонсенс- розглядати справу самому проти себе!

Хоча в мене є сумніви також і у тому, чи прийме цей проект рішення нова Ударівська більшість Київради, якщо на всіх нарадах із майже вже першим заступником Кличка, Ніконовим Ігорем, сидить сумнозвісний опрічник Льовочкіна - Пузанов Олександр(заступник Голови КМДА 2010-2014 р., відповідав у команді Попова за позови КМДА проти мирних мітингуючих щодо звільнення майдану та захоплених споруд),  який особисто не цурався погрожувати всім депутатам Київради розправами, коли виконуючи команду Львочкіна-Татькова примушував голосувати за передачу Вищому господарському суду частини історичного Звіринецького пагорба, що своїм зеленим виглядом зустрічав зранку усіх киян, що мандрують на роботу на правий берег Києва по мосту Патона та гармонічно прикрашав вигляд Києво -Печерської лаври!
            Найближчим часом переконаємось чи таки "почнуться реформи з Києва"?!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.