Чому Гордона навіть не зтошнило.

24 травня 2014, 20:02
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
100

Розвіяв усі «возмущенья» Петро Мага виваженим і мудрим поясненням Порошенка, чого він не прийняв участь у фарисейських дебатах з Тимошенко. Не захотів подальшого протистояння в цей тяжкий час.

Вчора дивися в черговий раз маніпулятивне пятничне телешоу «Тимошенко-Шустер Лай». Не здивувався, коли побачив серед серед журналістів пригодованого «Батьківщиною» Тараса Кузьо та прокурора-пристосуванця Ріната Кузьміна - слугу всіх господ. Не помилився! Побачивши Дмитра Гордона, пригадав його вислів («Бульвар..», лютий 2014): «Когдяа я увидел, как на глазах журналистов с фальшиво наигранной улыбкой Яценюк кричит: «Юля, вся країна тебе чекає!», мене едва не стошнило, а когда сама Юля выкатилась на трибуну Майдана в инвалидной коляске, вообще чуть не вырвало».

Тож я з острахом чекав, коли ж його вирве. Не вирвало. А було від чого. Це вже був інший Гордон, схожий поведінкою на Віталія Коротича, який неодноразово брав «наводящее» інтерв’ю в Президента Януковича. Пригадав, як той же Гордон в померанчевій символіці пафосно підтримав Майдан-2004, а потім словами співбесідників свого журналу, подібних Вадиму Рабіновичу, розколював здобутки Майдану та принижував Президента Ющенка в унісон БЮТ, ПР, КПУ, представники яких ( Шуфрич, Яворівський, Голуб,...) постійно словоблудили і в телешоу Шустера, Кисельова та ім подібних. На догоду Путіну.

.Друге відділення ще цікавіше. Відмітили, що кандидат в президенти Петро Порошенко боїться зустрітися в першому турі в теледебатах з Тимошенко. Мабуть нагадала би опоненту, що він олігарх, «любий друг» Ющенка, який у 2005 р. «розпускав соплі», що має бізнес в Росії, тому прогнеться під Путіна. Та мало ще яких «гріхів» одкопала би Юля про Петра! Не згадала би тільки про податки, бо сама ніколи не платила з тіньових доходів. – бомж.... Розвіяв усі «возмущенья» Петро Мага виваженим і мудрим поясненням Порошенка, чого він не прийняв участь у фарисейських дебатах з Тимошенко. Не захотів подальшого протистояння в країні в цей тяжкий час... І я згадав, що Тимошенко листом з Качанівської колонії, в якому не дозволила залежним Яценюку і Тягнибоку своєчасно визначитися з єдиним кандидатом від опозиції, побічно та цілеспрямовано привела до кровавих лютневих подій на Євромайдані, чого теж бажав Путін...

Мене затошнило, коли експромтом почалося голосування в студії на питання, за яке проголосував би і Шуфрич, і Симоненко, і навіть Азаров. Юля задоволено ківала головою, як повелітельниця залу, а Савік дурнувато юлив з мікрофоном, мов шкідливий кіт. Та коли заангажована масовка з прикарпаття пригадала, як у 2008 році Юля ліквідувала наслідки повені, і яка вона умниця, і...., я побіг в туалет – почалися рвоти. Телешоу до кінця не додивився.

До речі. Хотів би отримати пояснення  Дмитра Гордона, чому його навіть не зтошнило.

0 +
 
0 -
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.