Акція "Активісти влаштують пікнік на російській заправці"

25 квітня 2014, 12:09
Власник сторінки
Фотограф
0
66

Акція "Активісти влаштують пікнік на російській заправці"

Громадський рух «Відсіч» продовжує організовувати флешмоби «Російське вбиває!». У п’ятницю, 25 квітня, активісти провели акцію «Не заправляйся в окупанта!» у рамках всеукраїнської компанії по бойкоту російських товарів та послуг. Напередодні поминальної неділі учасники акції зібралися на пікнік на російській заправці «Лукойл». В такий спосіб активісти хочуть донести до суспільства думку про те, що, купуючи російський бензин, ми фінансуємо окупанта, ми даємо гроші, за які куплять набої і стрілятимуть в наших людей.

Посеред заправки, на розстеленій скатертині, активісти куштували пасхальні страви. У такий спосіб небайдужі громадяни закликали власників автомобілів відмовитись від послуг російських бензозаправок до яких, зокрема, належать АЗС «Лукойл», «ТНК», «Tatnaft», «Формула», «Смайл», «Газпром нефть». Як відомо, нинішня кремлівська влада утримується переважно за рахунок експорту енергоносіїв, зокрема бензину. Таким чином, купуючи російський бензин, українці фактично фінансують окупацію власних земель. Активісти стверджують, що енергетична залежність України від Російської Федерації, в тому числі бензинова, є загрозою для суверенітету нашої держави.

Метою акції є надихнути українських споживачів до адекватних дій у відповідь на російську агресію проти України, а саме: закликати бойкотувати російський бензин та інші послуги, що надаються мережами російських автозаправок. Це посприяє формуванню серед українців громадської гідності й патріотизму та згуртує їх задля порятунку України від російської окупації.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.