Домашня пекарня "SugarLady Cupcake Bakery"

17 квітня 2014, 19:44
Власник сторінки
0
665
Домашня пекарня  SugarLady Cupcake Bakery
Логотип пекарні "SugarLady Cupcake Bakery"

Домашня пекарня, що спеціалізується виключно на екслюзивних капкейках для вечірок, святкування весілля, ювілеїв та просто,щоб підняти собі настрій в похмурий день!

SugarLady Cupcake Bakery — домашня пекарня, що спеціалізується виключно на капкейках.Заснована 16 серпня 2013р.

За перші півроку свого існування SugarLady Cupcake Bakery спекла більше 1200 капкейків, що тішили очі та шлунки клієнтів на їхніх весіллях, днях народження, корпоративах та інших заходах. SugarLady Cupcake Bakery виконувала спеціальні тематичні замовлення на День вчителя, Halloween, Різдво, Новий рік, День Св. Валентина, День захисника Вітчизни, 8 березня. У березні 2014 року SugarLady Cupcake Bakery почала співпрацю із «Самым добрым кафе», куди постачала власні капкейки. Найбільшою популярністю користувалися патріотичні капкейки, які SugarLady Cupcake Bakery випекла у цей непростий для України час.

Опис пекарні

Екслюзивні капкейки для вечірок, святкування весілля, ювілеїв та просто, щоб підняти собі настрій в похмурий день! Наша фішка — паперовий декор – топперси (англ. верхушки), де Ви можете втілити усі Ваші побажання відповідно до тематики Вашого свята.Ми випікаємо капкейки на замовлення для різноманітних заходів як для окремих осіб, так і для корпоративних клієнтів. Капкейки – чудова альтернатива традиційним весільним тортам — для тих, хто хоче відрізнятись!))Вони надзвичайно смачні, зручні у серверуванні, а декор може втілити будь-яку Вашу фантазію!

Крім наших фірмових виробів, Ви можете замовити інші, змінивши їх смак та оздоблення.Наша домашня пекарня в захваті від того, що люди довіряють нам свої емоції та свята, тому ми завжди підходимо до справи з відповідальністю. Випічка тут за невисокими цінами, бо радість побалувати себе ароматною і свіжою випічкою повинна бути доступна кожному. Головне в нашому виробництві — це якість продукту.

Основними смаками капкейків SugarLady Cupcake Bakery є:

  • Ваніла
  • Шоколадно-апельсинова спокуса
  • Кокос
  • Маргарита
  • Пряна карамель
  • Банан
  • Coffee-time
  • Червоний оксамит

Шукайте нас у соцмережах!!Саме тут найсвіжіша інформація про нашу пекарню, більше акцій та смачненьких фото!

Ми Вконтакті http://vk.com/sugarladybakery

Ми на Фейсбуці https://www.facebook.com/sugarladycupcakebakery

Або заходьте на наш сайт http://sugarlady.etov.com.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: реклама,стартап,кекс
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.