Діяльність "Громадської варти Оболоні"

10 квітня 2014, 19:38
Власник сторінки
Громадська варта Оболоні є неполітичною громадською організацією
0
412

Громадська варта Оболоні - це громадська організація, створена для офіційної діяльності в Оболонському районі у сферах підтримання громадського порядку, роботи у напрямках благоустрою та ін.

Громадська варта Оболоні - це громадська організація, створена для офіційної діяльності в Оболонському районі у сферах підтримання громадського порядку, роботи у напрямках благоустрою та боротьби із проявами корупції (в рамках Конституції та прав і свобод громадян України).

Сьогодні команда Громадської варти Оболоні, активно розпочала впроваджувати соціальні проекти для населення. Такі як:

 

l реалізація програм та ініціатив, спрямованих на надання допомоги фізичним та юридичним особам в галузі економіки, права, освіти, науки і культури;

l  залучення молоді в процеси побудови справедливого суспільства;

l  сприяння формуванню молодіжної культури, підвищенню освітнього, інтелектуального та професійного рівня;

l  формування та створення умов для всебічного повного розвитку і виховання людини і громадянина, задоволення його прав на об'єднання.

                                                        

              Команда Громадської варти Оболоні впевнена, що настав час змінюватись, настав час об'єднуватись. Долучайтесь, впроваджуйте свої ініціативи, адже разом ми сила!   

              Докладніше дізнатися про діяльність громадської організації можна в штабі Громадської варти Оболоні за адресою вул. М.Тимошенка 18. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.