Божевілля вурдулаків на телеканалі Інтер (доповнено)

12 березня 2011, 15:22
Власник сторінки
Журналіст, письменник
0
24719

Як сказав поет: "Навала дурнів в Україну, навала ворогів…"


Кожний п’ятничний випуск передачі Євгенія Кисельова на телеканалі "Інтер" наче ніч відвертого, незамаскованого публічного українофобства. Акція з киданням кинджалів у душі українців. Котре супроводжується картинним напиндюченим московським чванством (найрозумніший, найудатніший ведучий!) в оточені доморощених борозняків, які повилазили за повівом із-за Сіверського Дінця та річечки Дурної (тече така в Донецьку). І плюють вони, цвіркають, харкотять на українських героїв, наші святині, на наші образи. Без стиду й сорому.

І цей ганебний приступ вседозволеності, схоже, не має вже меж і зупину.

Остання прямоефірна розмова щодо ролі образу Тараса Шевченка в душі українського народу, як на мене, межувала на грані цинічного святотатства. Я хотів би помилитися, але мені здалося, що кусючі слова московського ведучого щодо начебто приземленості поезії Кобзаря, його мало значущості були не просто журналістським ходом заради пожвавлення дискусії в студії, але зверхнім "великобратським" переконанням: що, мовляв, вони вкраїнці знаходять у тих хрущах, гнучких вербах та калинах?

Ні, ніколи заїжджим московітам не збагнути тонку душу українця!

У підпасичах відвертого україножера завжди викрутні гавкуни. Їх із десяток, і їх уже знає в обличчя, на подих вся приголомшена Україна. Вони готові тут же, у прямому ефірі, з піною і кров’ю на устах роздерти, пошматувати кожного, хто бодай заїкнеться про українські святині, традиції, або ж бодай криве слово скаже у бік влади, яка немилосердно душить усе національне, глибоко народне.

Рік циніків і українофобів!

На цих безпощадних, бузувірських собачих боях особняком у "конюшні" московського ведучого б’є копитами у ранзі експерта вурдулак, цинічності якого, схоже, немає меж. Те що він почасти верзе, неодмінно ж у показному стилі принижуючи все українське, свідчить лише про одне - про обмеженість і низьку душевну культуру.

Але вчора його, либонь, переситили. Явно передражнили ще до раунду. Він улаштував у прямому ефірі справжнісінький фізичний мордобій із таким же баламутом як і сам. З огляду на те, що телеканал і не думав іти на рекламу в ході рукопашної двох не сповна розуму експертів пана Кисельова, немає ніякого сумніву в тому, що все відбувалося відповідно до заздалегідь розробленого сценарію.

Божевілля на московській стайні українофобського телеканалу "Інтер" лише зайвий раз підкреслило, що словами вони вже брати не можуть. Їм уже подавай костоломство у прямому ефірі.

Як написав поет Володимир Мацуцький (http://lyrik.rc-svit.com/gedicht1200033.html), на мотив віршів Тараса Шевченка:

Навала дурнів в Україну,

навала ворогів.

Чи гине Світ, чи я загину,

моя країно?

З берегів

Дніпра зникають сиві кручі,

чуже, неначе, стало все.

І не реве колись ревучий,

і кров ворожу не несе

у синєє море.

Як подолати моє горе,

Тарасе мій, єдиний Боже?

Хто із народу в силі зможе

народ повести за собою

до того праведного бою,

коли народ себе спасе?


* * *

Однак, уся веселість ситуації, вважаю, полягає тут.  У ніч проти неділі щодо всього висловилася і пані Н. Вітренко. Вона, зрозуміло ж,  двома руками підтримує українофоба О. Бузину: «Ти прав, Олесю!», - захоплено вигукує пані на своєму сайті. При цьому лідер ПСПУ оголошує, що у бійці винен той, хто безпосередньо веде телепрограму - Євгеній Кисельов.

Там же з’явилося і ось яке повідомлення:

«Центральный Комитет Прогрессивной социалистической партии Украины, Главный Совет Партии "Киевская Русь" требуют закрыть русофобскую, славяноненавистническую, национал-фашистскую программу "Большая политика", а её автора и ведущего Евгения Киселёва объявить персоной нон-грата как на Украине, так и в Российской Федерации».

Коментувати не буду, я не лікар... 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.