Це вам відплата за Севастополь…

21 лютого 2011, 19:45
Власник сторінки
Журналіст, письменник
0
7512

Росія оголосила ціну на газ для України. Вона на 50 доларів США вища, ніж для всієї іншої Європи. Погодьтеся: це влучний і відвертий "братський" плювок в усіх нинішніх вождів, у донецько орієнтований конгломерат парламенту… Чухайтесь, хлопці…


Нині сповна можна привітати всіх членів російськомовної п’ятої колони в Україні, яка молиться на свій кремлівський "руській мір", повсякчас і активно одурманюючи українців тим, що всі наші блага треба очікувати лише від північного сусіда. Саме звідти нині прилетіла "довгождана, радісна звістка": російський «Газпром» зменшив ціни на газ для країн Європи на 30 відсотків, а Україна продовжує купувати газ на 50 доларів США ДОРОЖЧЕ, ніж європейські держави.

І тут просвітку не видно.

Як пояснив сьогодні в Москві колишній міністр України, народний депутат Арсеній Яценюк, "зараз на споті вартість тисячі кубічного метра становить близько 210-220 доларів для країн Європи, проти 270 доларів за тисячу кубічних метрів для України."

Інформаційні агентства також повідомили, що керівник "Газпрому" Олексій Міллер дав команду максимально збільшити подачу газу в Україну, щоб, мовляв, побратими не замерзли. Він, гадаю, насамперед має на увазі ворожу всьому українському, нашу п’яту внутрішню колону.

Словом, перед Росією нині стоїть завдання - якнайбільше закачати газу в Україну за "золотою" для нас ціною. Щоб Україна інвестувала їхній "Газпром".

Водночас, той же Міллер відмовився переглядати схему оплати за "голубе паливо", про що ще не так давно багатозначно говорив, звісно ж для повної ясності, одразу двома мовами М. Азаров. Газпромівський правитель багатозначно пояснив, що перегляд почнеться лише тоді, коли Україна приступить для створення з Росією спільного підприємства.

Інакше кажучи, коли Україна фактично подарує російським "братам" свою газотранспортну систему.

Як на мене, все це мужикуватий, неґречний, брутальний плювок у бік панів В. Януковича і М. Азарова з їх агресивно-слухняною донецькою більшістю в парламенті, які виклали Росії на тарілочці Севастополь в оренду аж до 2042 року. Ви ж не забули - начебто в обмін на дешевий газ. 

Тільки де ж він? Невже якраз оце і є?

Тоді треба визнати таке: добре ви, хлопці з Донбасу, допомогли Україні! Дохазяювалися до самого краю!

Словом, отримуйте! Набирайте того "дешевого" російського газу хоч у легені, хоч до кишені!

Це влучний кидок лайна особисто в зрадливу фізіономію пана Литвина, який заховався аж під броньовану парасольку.  

Думаю, що творці цієї "обдиралівки", як і всіх інших державних зрад, прийде час, стануть перед законом.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.