Партизанський загін із провокаторами…

25 лютого 2014, 21:16
Власник сторінки
Журналіст, письменник
0
637

Такою виглядає нова влада, створена з представників корумпованої партії...

Є така суперечлива примовка. Мовляв, там де з’являється українець – виростає хутір. Якщо українців двоє, то це вже партизанський загін. Якщо троє, то наяву вже партизанський загін із зрадником.

Образливо, але справедливо. І доказів цьому – безліч. Приголомшливо, що ренегатство, відступництво, як родова пляма, вилазить на тавро нової влади вже буквально з перших годин її знаходження на воєводстві.

Хіба вам потрібно розповідати про те, як блискавично суди юрисдикції Портнова оголошували раніше офіційно у розшук різного роду опозиціонерів – за годину-дві, за півдоби щонайбільше. Тепер же зверніть увагу, он скільки часу затратили для того, аби нарешті натужно, зі скрипом лише ввечері 25 лютого (!), через три доби після втечі, подібне сталося щодо кровавого вбивці Януковича. І це, лише після того, як про відсутність оголошення почала зі здивуванням писати преса.

Але ж дивіться, оголосили до розшуку самого лише В. Януковича. А чому таке не вчинено відносно В. Пшонки, В. Захарченка? Вони що, прийшли з повинною? Чи, можливо, повернули сотні мільйонів доларів до державної казни, котрі випадково привласнили, украли? За них нова влада начебто забула…

Ні, не забула. Будьте певні, навіть із такими людьми, в яких руки по лікті в крові одна політична сила (гадаю, ви здогадуєтесь яка саме) годна вести переговори про викуп. Тому, що від природи така корумпована, загострена лише на гроші й гроші. Було, до речі, з кого брати приклад, чому навчатися…

Той, хто бачив, як розглядалося у Верхній Раді питання щодо звернення до Гаазького трибуналу, той не міг не помітити, як робилися неприкриті спроби щонайтісніше звузити коло тих, чиї прізвища буде офіційно внесено до числа опричників кривавого диктатора. Замість того, щоб скласти повний, публічний список бандитів, які організовували, забезпечували бійню в центрі столиці, вони просять не називати вголос прізвищ піднощиків патронів В. Януковича. Б’юсь об заклад, що робиться тільки з однією метою – отримати мільйони за виведення з-під відповідальності, не потрапляння в список для трибуналу.

Цей список важливий, можливо, не стільки для Гаазького трибуналу, позаяк, відомо, що його фахівці встановлюють винуватців лише за фактами слідства, як для українців: що жоден кат не уникне відповідальності.

Ви ж погляньте, на очах всього світу вони постріляли людей, знищили цвіт Майдану, і через п’ять діб жодного  затриманого! Не встановлено навіть тих, хто віддавав накази на застосування зброї, хто безпосередньо стріляв у людей. Усе точно, як при В. Януковичу, коли в такий же бездарний, тупий спосіб «розслідували» жорстоке побиття студентів на Майдані, а за тим і журналістів на вулиці Банковій. Тоді кримінальні справи за цими діяннями просто пустили під лід. Отже, спадкоємність просто таки жахлива. Наяву, страховидне дзеркальне близнюківство двох влад. Невже ця нова потвора може перезавантажити державу?

Парламент приймає рішення відновити в правах двох народних депутатів України, а в постанові за підписом голови Верховної Ради з’являється ще й третє прізвище. І ось результат – читайте тут… Будьте певні, завтра Одеса стане поруч із Севастополом за рівнем російського сепаратизму. Така бездумна, крива люстрація навиворіт. 

Хто ж дописав одне прізвище, і за які заслуги?

Або ось цей факт.

Як стверджує народний депутат України Г. Москаль, новий виконуючий обов’язки міністра внутрішніх справ А. Аваков так успішно «очищає» владу від бандитів, що доручив колишньому першому заступнику глави МВС В. Захарченка В. Дубовику представляти колективам… нових керівників. Чи можна було б знайти щось більш негодяще, аби так дискредитувати процес початку люстрації правоохоронних органів, ніж це.  Читайте тут…

Кажуть, що у цього виплодка донецької касти Дубовика, вірного стовпа режиму Януковича, про всяк випадок під столом сховано портрет головного убивці. Він же ж його особисто всадовив у це міліцейська крісло. Таке складається враження, що помолитися на тупого «професора» приходить і великий революціонер від головної партії корупціонерів Аваков, власник, до речі, багатьох багатств на Харківщині. Про яке очищення влади тут можна говорити. Просто смішно і гірко.

Чи за це помирали наші бідні люди?

А цей жахливий провал нової влади щодо призначення уповноваженого Верховної Ради в міністерстві оборони генерала В. Замани. Представили його всій Україні, як того, хто, мовляв, білий та пухнастий єдиний виступав, буцімто, проти застосування сили військових проти мітингувальників. А виявилося, що саме цей солдафон підписав усі документи, аби допомогти агресивним ментам подавати поставців. П’яна офіцерня так поспішала виконати безглуздий наказ, що задавила на трасі аж двох молодих солдатів при передислокації військ. Дивіться документи.

Але ж хтось і з якоюсь метою проштовхував у комісари революції  цього служаку Януковича, до складу нової влади. Слава Богу, журналісти розвінчали, зупинили…

Погодьтеся, запитань більше, ніж відповідей. Ось вам і партизанський загін із провокаторами.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.