Викликайте "Правий сектор"...

23 лютого 2014, 14:43
Власник сторінки
Журналіст, письменник
0
1239

Із абсурду починає нова влада...

 

Представляючи увечері, 22 лютого ц.р., виконуючого обов’язки глави МВС Арсена Авакова, голова Верховної Ради України О. Турчинов заявив, що, мовляв, Майдан виконав свої призначення і повинен роз’їхатись по домівках…

Як на мене, то це вельми химерна, чудернацька позиція. Складається таке дивне враження, що вельможний пан, ухопившись за високе крісло, а тепер й іще за одне -  так званого виконувача обов’язки глави держави, вирішив, що всі поставленні ним перед самим собою завдання щодо персонального  кар’єрного росту досягнуті, виконані. Забрався аж на найвищі керівні бантини, вище тільки генсек ООН і Господь Бог.

Тепер, мовляв. нехай усі розбігаються. А ми тут покеруємо…

Доповнила цю картину своїм учорашнім виступом на Майдані звільнена з ув’язнення Юлія Тимошенко. Особливо врізалося в пам'ять заявлене нею зі сцени: "Я для кожного з  вас стану гарантом. Кожного захищу…»

Ні, подумалося, мабуть, уже досить із цими гарантами. Пішли вони далеко. Десь один рискає привидом, геть вимазаний у крові невинно убієнних у районі Харкова, куди втік замало не в жіночому одязі, як сто років тому учинив Керенський, намагаючись тепер зі Слобожанщити відколоти частину держави. Ця також лишень встигла зістрибнути з нар, і з першим же подихом на волі вигукнула: "я буду обиратися в президенти…" Вирішила, мабуть, що це високе, ну це просто таки безмірне щастя для всього українського народу. Ощасливила всіх, аж серця забилися від хвилювання…

Далі – більше.

Як пишуть ЗМІ, вірні побратими у Верховній Раді все роблять для того, аби Вона обиралася прем’єр-міністром. (Читайте, бодай, тут).

Ось, виявляється, для чого, потрібно панові спікеру - майже президенту , щоб розійшовся Майдан! Аби бува не збунтувався проти їх безчесної операції. Позаяк, до двох найвищих посад у державі, партія «Бетьківщина» не проти прилучити собі ще одну.

Якщо станеться подібне, а коли до цього додати, що саме їхній представник очолює МВС, усі донецькі витівки банди Януковича в порівняні з цією командою справжніх «професіоналів» на воєводстві, виявляться, будьте певні, тільки дитячими забавами. Хоча б тому, що колишня команда Тимошенко у владі це були справжні метри з розплоду корупції. Скажімо, саме від неї пішла, прижилася на Печерських пагорбах серед провладних крадіїв і розтягаїв хибна практика в кожному міністерстві, відомстві ввести неофіційні посади «старших доярів» - так званих кураторів, бандитською мовою – «смотрящіх».

Ви гадаєте, за час змушеної відсутності у вищій владі вони переродилися? Сталичесними?

Чи не правда, смішно? Просто страшенно зголодніли… І від цього ще страшніші для держави, для всього українського народу…

Ось і виходить, що в смертній боротьбі з бандитами Януковича йшли під кулі, гинули чесні, праведні люди, молоді і беззахисні, а портфелі тепер ділять, привласнюють давно примічені в здійсненні різноманітних оборудок інші. Хитрі й нахабні, справжні «друзі народу».

Що цікаво, у Москві уже потирають руки. Я пишуть у їхнії ЗМІ, скоро дорогая Юлія Владіміровна вновь станет для Рассєї жєланной гостьєй. Можєт еще одін договорчік подппішєм, чтоби похоронить всьо на Укаинє?

Що це справді так – читайте тут.

Абсурдно до смішного: завтра, схоже,  доведеться виносити з влади, викидати на смітник іще більших корупціонерів. Чи за це так багато полягло людей, тисячі покалічено?

Де ти, всенародний рятівник, «Правий сектор»?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.