Прецедент

05 квітня 2011, 21:40
Власник сторінки
журналіст
0
5410

Леонід Кучма: "Я сам думаю: якщо не ця влада, то хто ще?"

«У моральному плані люди почали почувати себе спокійніше, краще, більше з’явилося віри, що ця влада щось зробить. Я сам думаю: якщо не ця влада, то хто ще?»

Леонід Кучма, Дніпропетровськ, 15 березня 2011р.

І справді, довго чекати не довелося. Ренат Кузьмін тремтячим голосом повідомив про порушення кримінальної справи проти «Лєоніда Даніловіча».

"Безумовно, неприємно Леоніду Даниловичу, йому, як кажуть, не позаздриш, але треба завершувати, врешті-решт, колись» - відреагував Віктор Янукович.

Якщо і не всім людям, то принаймі Леоніду Даниловичу у моральному плані стало значно спокійніше. Менше пожирають докори сумління.

 

На футболі

На думку Кучми, рік правління Януковича дав Україні політичну стабільність.

"По великому рахунку, я оцінюю рік правління Віктора Федоровича, уряду та всієї влади, як позитивний. Вперше в Україні влада стала замкненою, не так як при мені, коли кожен тягнув на себе, як лебідь, рак та щука", - сказав він.

І дійсно усі гілки влади діють злагоджено. Проте і при президентстві Леоніда Даниловича Конституційний суд визнав законним можливість третього строку для Кучми.

Не вдаючись в оцінки та прогнози щодо розвитку справи Кучми, все ж  варто зауважити, що пострадянські лідери як України, так і Росії з огляду на своє майбутнє залишали у спокої своїх попередників.

Віктором Януковичем, чи точніше - Генеральною прокуратурою, створено прецедент.

Наступникам буде простіше...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
ТЕГИ: Янукович,Кучма,Кузьмін
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.