З сатиричного:звернення інтелігенції до Януковича. Частина 2

03 серпня 2011, 23:33
Власник сторінки
журналістка
0
1212

Останній письмовий діалог інтелигенції та Віктора Януковича надихнув на продовження палких зізнань у формі другої частини листа.

Лучезарний Ви наш! Час настав! Зупиніть цю банду донецької братви, яка рветься до влади, так само як Ви зупинили наплив російської мови, інфляцію і цензуру в Україні. З вами не лише народ, з вами звірі, комахи та дерева України (особливо під Львовом)

Ми не можемо не підтримати ваші рішучі кроки у розвитку космічної сфери та відчайдушному захисті  молюсків під Феодосією і розбудови інфраструктури у Межигір’ї.

Впевнені, над космічними просторами скоро гордо замайорить український стяг, а кожен іншопланетянин, що себе поважає, плаватиме 5 км щодня.

Також дякуємо за покращення життя вже сьогодні: за Ваше безпосереднє перешкоджання свавіллю вінків на теренах нашої держави, за  опір казлам, каториє царапают плітку на Майданє і мішают нам жить.Обома руками підтримуємо Вашу політику умикання України.Щодня молимося за Вас та намісника Вашого Родіона Блаженнішого.

Сонечко  Ви наше, будь ласка, сяйте яскравіше, бо світла в наших скромних інтелігентських оселях скоро не вистачатиме.

Ніжеподпісавшиєся: Ліна Костенко, Тарас Григорович, Сковорода, мер Харькова,

Пятачок, Кролік, а також українська діаспора у Канаді.

Во славу!!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.