Хто хоче будувати Європу в України - приєднуйтесь!

25 жовтня 2011, 19:13
Власник сторінки
журналист
0
2006

Facebook-рух "Ми - європейці" кличе на нову акцію

Громадський рух «Ми  - європейці!» оголошує про проведення другої акції на підтримку євроінтеграції України.

Дата – 26 жовтня, час - 9.30, місце - клуб Кабінету міністрів на Інститутській, 7.

Збор учасників почнеться біля виходу зі станції метро Хрещатик на вул. Інститутській.

Акція супроводжуватиме засідання комітету Україна-ЄС за участі керуючого зовнішньополітичним відомствомЄвросоюзу у справах Східного партнерства та Росії Мирослава Лайчака.
 
Мета акції - продемонструвати прагнення українських громадян до євроінтеграції та передати Мирославу Лайчаку відкритий лист руху "Ми - європейці!" до керівництва Євросоюзу.

Кульмінаційний момент акції - символічне єднання учасників в прагненні до побудови Європи в Україні за допомогою стрічок із українською та європейською символікою.


Про рух «Ми – європейці!»

Рух був створений користувачами інтернет-мережі Facebook 18 жовтня, і вже 20-го жовтня зібрав на першу акцію на підтримку євро інтеграційного шляху України понад 200 людей.
 

Учасники руху "Ми - європейці" об'єдналися заради двох головних цілей: це побудова Європи в Україні (тобто перетворення нашої держави на таку, що відповідає критеріям вступу до Євросоюзу) та інтеграція Ураїни в європейський простір.

На цей  час до руху "Ми - європейці" увійшли близько 1400 користувачів Facebook, створено регіональні осередки руху в Криму, Одесі, Полтаві, Харкові, Дніпропетровську, Запоріжжі, Тернополі та інших містах.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.