Голосуй за європейське майбутнє України!

05 грудня 2011, 12:41
Власник сторінки
журналист
0
2136

Рух "Ми - Європейці" оголошує Фейсбук-референдум за євроінтеграцію

Як відомо, 19 грудня в Києві має відбутися саміт Україна-ЄС, під час якого вирішиться доля Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Але події, що відбуваються в нашій державі, зокрема навколо політичних в'язнів, поставили цю Угоду під питання. 

В Європі переважають критичні настрої щодо України. Із власного спілкування із депутатами Європарламенту можу зробити висновок: європейські політики занепокоєні побудовою авторитарного режиму  в найбільшій європейській (географічно) державі. А саме так - як авторитарні тенденції  - в ЄС розцінюють і кримінальні переслідування Тимошенко і Луценка, і політичну імпотенцію парламенту, що повністю позбавлений впливу на ситуацію, і "військові паради" спецпідрозділів під час мирних акцій громадян. 

Але все ж таки багато хто з європейських політиків розуміє: ЄС має парафувати із Україною Угоду про асоціацію. Щоб принаймні де-юре наша влада взяла на себе забов'язання проводити реформи проєвропейського спрямування. Розуміємо це і ми в русі "Ми - Європейці". Угода - не подарунок діючий владі.  Це наш інструмент впливу на неї.  А інакше нас чекає лише одне  - подальше заглиблення у кримінально-олігархічний постсовок. 

Тому рух "Ми - Європейці" оголошує Єфрореферендум: ми закликаємо всіх користувачів мережі Facebook проголосувати за європейське майбутнє нашої крани. 18 грудня, напередодні Саміту Україна-ЄС під час акції в Києві ми підіб'ємо підсумки  Facebook-референдуму і передамо результати волевиявлення інтернет-спільноти європейським політикам та українській владі. 

Не залишайтеся осторонь: в час, коли Україна опинилася на розпутті, висловіть свою думку щодо курсу розвитку нашої держави.

Голосуйте тут: https://www.facebook.com/euroreferendum

І приєднуйтеся до нашої групи https://www.facebook.com/groups/euinua/

P.s Для тих, хто ще не у FB, це гарна нагода зареєструватися в цій мережі.  
 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.