Правосуддя вмерло. Хай живе диктат?

23 грудня 2011, 13:07
Власник сторінки
журналист
0
2532

Справа проти Юлії Тимошенко давно вже сприймається, як справа "Янукович проти Тимошенко".


Це банальна помста, розправа не політика, не лідера, не чоловіка та не людини над ПОЛІТИКОМ, ЛІДЕРОМ та ЛЮДИНОЮ.

Сьогодні безАпеляційний суд залишив в силі ганебне для України, всієї судової системи рішення печерського судилища про ув‘язнення на 7 років лідера опозицій Юлїї Тимошенко. Щоб зробити вигляд самостійності, трійка в мантії радилася, аж 50! хвилин.  Хоча всім давно зрозуміло, що юриспруденція, правосуддя тут ні до чого.

Всім зрозуміло, що справа від початку до кінця сфальсифікована через наказ з Банкової.

Постійне порушення норм КПК, права людини на захист, не публічне, не прозоре та заангажоване цькування Юлії Тимошенко замість відкритого судового процесу, подвійний арешт, «парашний суд», ненадання медичної допомоги…

Навіть цього переліку достатньо для того, щоб констатувати, що правосуддя в країні припинило існування.

Це вже визнав світ, суспільство та в душі це знає кожна людина. Замовність судилища визнають навіть ті, хто ще нещодавно  критикували Юлію Тимошенко.

Кажуть, що людина, чий страх спрямований на знищення Тимошенко, любить полювання? Вимушена констатувати, що режим полює вже не на тварин, а після полювання на Тимошенко може розпочатися полювання на всіх..

Бо вампіри без крові жити не можуть.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.