Юлія Тимошенко у в‘язниці вільніша та сильніша за багатьох на волі

30 грудня 2011, 13:14
Власник сторінки
журналист
0
9819

Тимошенко назвала режим - диктаторським, а президента - диктатором. Кремезна людина чоловічої статі цього їй не пробачила.

Сьогодні Юлію Тимошенко відправили із Лук‘янівського СІЗО до в‘язниці у Харківській області. Хвору. Прикуту до ліжка. Незаконно засуджену за те, що йшла проти правлячого режиму, називала речі своїми іменами та вголос казала  те, про що на кухнях і в кулуарах  говорять всі, навіть слухняні раби режиму.
Тимошенко назвала режим - диктаторським, а президента - диктатором. Їй цього не пробачила кремезна людина чоловічої статі.


Моїм опонентам, які роздратовано пишуть в коментарях, що в СІЗО та у в‘язницях знаходиться  багато засуджених і про них, мовляв, ніхто не згадує, можу з сумом відповісти, що історії незаконно засуджених, але не публічних людей, нажаль, будуть і надалі замовчуватися.

Ганебне та незаконне політичне судилище над Юлією Тимошенко, шанованої в Україні та світі людини, наочно продемонструвало, що в країні не має судочинства, є воля «начальника» і від неї залежать поведінка прокурора, судді, правоохоронця…
Місцеві керівники дуже швидко беруть приклад із своїх «старших товаришів». Тому про яку рівність сторін, прозорість та публічність судових процесів можна казати? Якщо, нібито гарант Конституції, дає наказ в незаконний спосіб переслідувати, політично та фізично знищувати свого конкурента, то всі інші «начальники» (на місцевому рівні) так само шаленіють від власної безкарності..


Цей алгоритм вже запроваджений режимом на всіх рівнях - від невеличкого селища до столиці.


Україна знаходиться в самому серці Європи, але в світі її вже не вважають демократичною. В очах іноземців моя країна дуже швидко, за неповних два роки, перетворилася в країну, де до влади дорвалися канібали, які  не вміють в цивілізований, інтелектуальний спосіб перемагати власних конкурентів.


Однак, є судилище, переслідування і є правда, яка на боці Юлії Тимошенко.
Впевнена, що дуже скоро цей режим відповідатиме за те, що зганьбив Україну в очах цивілізованого світу.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.