Чому Державна пенітенціарна служба боїться надати депутатам відео?

11 січня 2012, 10:48
Власник сторінки
журналист
0
5085

Тому що відеозапис з непритомною Юлією Тимошенко спростує брехню тюремників, медкомісій МОЗ та інших прислужників Банкової

Режим продовжує розповсюджувати неправду. І щодня намагається політично, морально та фізично знищувати Юлію Тимошенко. Сьогодні керівник Державної пенітенціарної служби на засіданні Погоджувальної  ради заявив лідерам фракцій, що відеозапису немає.

Поведінка тюремників є черговим підтвердженням того, що вони постійно вводять в оману суспільство і брешуть стосовно Юлії Тимошенко та інших політв‘язнів..

По-перше.  Такі заяви тюремників є наочним підтвердженням того, що цілодобове відеоспостереження ведеться не для забезпечення безпеки ув‘язнених людей. Якби це було заради безпеки людей, то жінка, яка перебуває з Юлією Тимошенко в одній камері, не грюкала б двадцять хвилин  у двері, намагаючись привернути увагу до надзвичайної ситуації з Юлією Тимошенко, яка втратила свідомість.

По-друге. Якщо немає відеозапису, то навіщо ведеться відеоспостереження? Щоб продовжувати принижувати людей, які знаходяться в неволі? Або для того, щоб підглядати за людьми? Але так себе поводять збоченці. Фактом є те, що режим  займається маніпуляціями, повідомляючи про Юлію Тимошенко .Відео, яке є підтвердженням брехні режиму,  тюремники ховають. Проте, оприлюднюють відео, на зйому якого Юлія Тимошенко згоди не давала. Після появи у Youtube незаконного та аморального відео з Лук‘янівського СІЗО, хтось може гарантувати, що відео з Тимошенко, у якому зацікавлений режим, знову не з‘явиться у мережі?

 

По-треттє, депутати фракції «БЮТ- Батьківщина» наполягають на створенні тимчасової слідчої комісії з приводу розслідування цих нелюдяних обставин,  в яких опинилася Юлія Тимошенко. Впевнена, що регіонали не зацікавлені в існуванні такої комісії. Вони дуже бояться, що правда про знущання над Тимошенко може виповзти на світ божий.

 І тепер головне. Справжня мета всіх цих  «декорацій» та брехливих заяв режиму  - переведення уваги громадськості від головного факту про незаконність засудження Тимошенко.

 Гілларі Клінтон знову написала лист Юлії Тимошенко, в якому вчергове висловила позицію США про негайне звільнення політичних в‘язнів, якими увесь світ визнав Юлію Тимошенко і Юрія Луценко, інших колишніх урядовців. Кільком людям, наближених до Банкової, заборонено в‘їзд в США. Дуже розраховую на те, що ЄС також буде послідовним і після своїх заяв та резолюцій застосує санкції до тих, хто «шив політичні справи». Дуже на це сподіваюсь.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.