Чому Сарі Фергюсон погрожують в'язницею, а сбушніки отримують нові звання?

13 січня 2012, 09:27
Власник сторінки
журналист
0
2326

Герцогиня Йоркська оприлюднила відеозапис, тому що намагалась захистити дітей, а офіцер СБУ знімав Тимошенко, слугуючи режиму, який мріє знищити Юлію Тимошенко

Для досягнення мети всі засоби добрі? Де межа між добром і злом?

Скільки років може отримати офіцер СБУ, який  незаконно знімав  на відео Ю. Тимошенко у камері медсанчастини Лук"янівського СІЗО? І чому 22,5 років в'язниці в Туреччині може загрожувати Герцогині Йоркській Сарі Фергюсон, колишній дружині британського принца Ендрю?

Що ж зробила  Сара Фергюсон?

Турецький суд заочно звинувачує її  у незаконній відеозйомці дитячого притулку. Кажуть, що Герцогиня Йоркська Сара Фергюсон порушила недоторканність приватного життя, коли у  2008 році, під час поїздки до Туреччини, зняла на відео притулок для дітей-сиріт в передмісті Анкари. На кадрах, знятих Фергюсон, зображені п'ятеро дітей, прив'язаних до своїх ліжок.

Впевнена, що мета оприлюднення цієї відеозйомки була ШЛЯХЕТНА – показати всьому світові нелюдяне поводження із дітьми та привернути увагу до цієї проблеми. Думаю, що адміністрація притулку була повідомлена про його відвідування  та про проведення відеозйомок.  Однак, Сару Фергюсон все-рівно  звинувачують у порушенні недоторканності приватного життя.

Яку ж  мету переслідував режим Януковича та офіцер СБУ, який виконував злочинний наказ  і  знімав у камері медсанчастини Лук"янівського СІЗО Юлію Тимошенко, прикуту до ліжка?

Впевнена, що мета була БРУДНА та огидна! Зйомка велася потайки, потім її «викинули» в Інтернет, повідомили  про це в соціальних мережах та показали на центральних телеканалах. Це було єзуїтське знущання над гідністю людини, яка по-перше, протестувала проти проведення відеозйомки, а по-друге - не могла себе захистити, тому що повністю залежна від адміністрації СІЗО. Це була справжня спецоперація ПРОТИ Юлії Тимошенко.

Сара Фергюсон працювала в якості штатного та позаштатного кореспондента з різними телеканалами Великобританії і США. А на яке ЗМІ працює офіцер СБУ?

Дві відеозйомки. Однак, у першому випадку йшлося на захист прав дітей, над якими знущались, а у другому – відеозйомка була ланцюгом у сценарії з подальшого знущання над  Юлією Тимошенко, її приниження і  маніпулювання свідомістю суспільства.

Що у залишку? Ми бачимо моральний вчинок громадянки демократичної країни  і повну відсутність моралі з боку режиму, який тимчасово керує країною, яка географічно знаходиться у самому серці Європи.

Я не  дуже здивована гальмуванням процесу євроінтеграції України, хоча мене особисто це засмучує. Думаю, що ситуація зміниться тоді, коли в Україні буде не псевдоеліта, а люди, які права інших поважають так само завзято, як і свої власні.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.