Відповідь Інні Богословській. Тепер про свободу слова.

18 січня 2012, 16:17
Власник сторінки
журналист
0
7456

Схоже, що у представників "медійної орієнтації" Партії регіонів - Олени Бондаренко та Ганни Герман - з‘являється конкурентка.

Вважаю позитивним той факт, що депутат від Партії регіонів Інна Богословська вирішила розширити коло своїх інтересів і з «фахівця» з газової проблематики  хоче спробувати себе уроліі спеціаліста із проблем свободи слова.

Хочу повідомити Інні Германівні, що партія «Батьківщина» та її лідер Юлія Тимошенко будують свої відносини із ЗМІ та журналістами на партнерських засадах.

А про принципи роботи у мас-медіа, які входять до сфери інтересів депутатів – регіоналів і про цензуру в цих виданнях,  вся країна вже дізналася з інтерв‘ю колишнього головного редактора газети «Сегодня» Ігоря Гужви інтернет - виданню «Українська правда» і статті колишнього журналіста цього видання Олександра  Чаленка. Якби б в Україні були незалежні суди, то тільки ці дві публікації дали б підстави не для однієї кримінальної справи за фактами цензури та втручання у роботу журналістів.

Я, у свою чергу, і зараз звертаюся до своїх колег з проханням критично ставитися до цинічних та брехливих заяв представників влади стосовно незаконно засудженої  Юлії Тимошенко  та стану її здоров‘я. 

Розумію, що мої колеги знаходяться у прямій залежності від волі власників видань та телеканалів. Однак хочу сказати, що робота може змінюватися, а репутація  залишається з ними назавжди.

Впевнена, що чимало моїх колег роблять багато для того, щоб унеможливити свою участі у спецопераціях Банкової, мета яких - знищення Юлії Володимирівни, яка є головним опонентом нинішнього режиму Януковича.

Я і зараз прошу своїх колег подавати збалансовану інформацію, де, окрім точки зору представників влади, є і альтернативна точка зору. В Україні розумні читачі, глядачі та слухачі  і вони  самі вирішать, якій інформації довіряти, а якій - ні.

Додам, що про стандарти журналістики знаю більше Інни Германівни, бо в журналістиці понад п‘ятнадцяти років. А про те, що член партії Регіонів народний депутат Богословська працювала у мас-медіа, широкому загалу нічого не відомо. Участь у політичних ток-шоу, сценарії яких, склад учасників та контент замовляються в адміністрації президента  не є журналістською роботою.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.