Світовіі ЗМІ і безкоштовно напишуть про режим Януковича, якщо укр.влада емігрує

31 січня 2012, 14:48
Власник сторінки
журналист
0
1853

МЗС продовжує тринькати бюджетні кошти на рекламу в закордонних ЗМІ. Сорому із Спритком і Гарнюнею їм замало, на черзі - рекламний додаток до Washington Post

В МЗС вирішили, що за гроші можна купити позитивний імідж України, чи можна відбілити диктаторський режим Януковича?
Створенням позитивного іміджу за гроші за кордоном, вірніше в США, зараз  намагається зайнятися зовнішньополітична PR- агенція режиму Януковича. МЗС замало було сорому із Спритком та Гарнюнею, вони вирішили продовжувати в тому ж дусі.
Куди  йдуть державні кошти? Виявляється в газеті Washington Post можна купити шпальту газети, верніше, рекламний додаток. Однак, невже в МЗС не розуміють, що імідж країни та її лідерів за гроші купити неможливо?
У вівторок директор Департаменту інформаційної політики МЗС України Олег Волошин повідомив, що у середу, в газеті Washington Post, вийде спеціальний рекламний додаток про Україну. Профінансовано це буде за рахунок держбюджету. Сто тисяч доларів, або вісімсот тисяч гривень режим вирішив таким чином прилаштувати. Знаєте для чого? Щоб регіонали, які 2 лютого збираються відвідати у Вашингтоні щорічний молитвений сніданок, змогли отримати «темнік!» для спілкування з американськими політиками, які вже склали свою думку про реальні події в Україні.
Впевнена, що такі рекламні трюки нинішній український владі вже не допоможуть. У США, як країни, та у  її політиків і громадян, давно вже сформована думка щодо нинішнього диктаторського режиму Януковича, політичного переслідування опозиції, зубожіння народу, фантастичного збагачення президентської родини та дуже «коштовного президента» Віктора Януковича, який увійшов у трійку найдорожчих президентів світу ( за підрахунками ж. «Кореспондент»).
Думаю, що рекламний додаток до газети Washington Post не допоможе власнику РУЄ Дмитру Фірташу, міністру палива та енергетики  Юрію Бойко, міністру фінансів Валерію Хорошковському, генпрокурору  Віктору Пшонці та його заступнику Ренату Кузьміну, слідчому ГПУ Олександру Нечвоглоду та прокурору Лілії Фроловій, яких викликають до американського суду за позовом Юлії Тимошенко.
Обурює, що влада Януковича за два роки не спромоглася зробити нічого позитивного та видатного, щоб за власним бажанням про неї  захотіла б написати закордонна преса. Нажаль, назви статей в поважних світових виданнях говорять про інше - про розчарування діями режиму Януковича, який говорить одне, а робить - протилежне.
Може українській владі треба припинити ганьбити країну, займатися «джинсой», а зробити щось видатне?
Знаю, який крок Януковича та його підлеглих викличе фантастичний резонанс в світі. Треба, щоб нинішні можновладці припинили знущатися над країною і людьми, зібрали речі та виїхали назавжди з України.  Такій  події світові ЗМІ гарантовано та БЕЗКОШТОВНО  віддадуть перші шпальти газет. Правда, шкода тієї країни, куди емігрує ця  так звана «українська еліта».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.