Заколот у "п'ятій колоні"

23 березня 2012, 02:59
Власник сторінки
Журналіст, письменник
0
2142

Як один українофоб доносив Кремлю на Партію регіонів, В. Януковича і московського адепта В. Колісниченка

Живе і здрастує у Києві такий собі запеклий українофоб на прізвище Скворцов. Ідентифікує він себе, як "публіцист тижневика "2000", а вельми часто козиряє тим, що є співзасновником відомого кубла україноненависників "Альтернатива". Здебільшого спеціалізується на тому, що вчиняє дрібні доноси до російської преси на те, що тут у нас начебто непокремлівськи робиться.

Такий собі новоявлений публічний Штірліц, який регулярно про все телеграфує Юстасу. Ще й пишається з того, як кіт на глині…Затято паплюжить усе українське, аж дим іде. Робить це з такою впертістю, як відоме з анекдотів зенське щеня, котре не перестає дзявкотіти. 

Ось нещодавно підніс там до небес, возвеличив на всі заставки попа московського розливу Димитрія Сидору, за його потуги одірвати від України Закарпаття. До речі, український суд цими днями засудив цього діяча за сепаратизм на три роки умовно.

Чи не правда, славний герой, до якого чи не вперше в Україні застосували саме цю унікальну статтю кримінального кодексу!

Але ось останній виступ вельможного пана – взагалі шедевр українофобського мистецтва. Статейка називається так – «Партия Януковича проголосует за празднование юбилея Гитлера?»

А нижче – банальний донос Кремлю на його величність пана Януковича та Партію регіонів (їй-право, аж не віриться, позаяк до тепер на цих вождів і цю антиукраїнську силу "Альтернатива" та її адепти лише молилися!) за те, що, бачите, не виступили проти святкування в Україні 120-літнього ювілею патріарха Української греко-католицької церкви Йосипа Сліпого. Допустили, що Верховна Рада 361 голосом "за", при 226-и мінімально необхідних, (у залі знаходилося 412 народних депутатів), рекомендувала Кабміну створити і оргкомітет за участю релігійних діячів, видати праці Митрополита, а також провести в Києві конференцію про його роль у створенні української незалежної держави. 

Найбільшу лють пана Скворцова викликало те, що правляча Партія регіонів "практически в полном составе поддержала постановление…"

"Напомню, - бризкаючи слиною, вигукує дрімотний українофоб у своїх статейці, - на выборах в парламент она победила под лозунгами борьбы с фашизацией Украины и дружбы с РФ."

Далі – більше: "Ставленники президента Януковича – губернаторы как западных, так и восточных областей уже два года, как возлагают цветы гитлеровским коллаборационистам и открывают в их честь мемориальные доски."

І все в такому ж зубодробному, патологічно параноїчному дусі. Що від того чтива аж лоскоти попід пахвами ходять…

Складається таке затяте враження, що чоловік геть злетів із котушок. Що він і по нині віртуально залишається в давно мертвому СРСР, і, запінившись, пише ганебний донос до андропівського КГБ.

Можна подумати, що він банально зав'яз, як те верескливе порося в тину в якомусь там сімдесятому році минулого століття і скиглить про зраду "дружбі з РФ" Добре, хоч про радянську владу не згадує…

А, можливо, він повірив у свою хворобливу реальність, викликану помахуванням пальчиком одним із кремлівських Кібальчишів до майже двометрового Януковича, котрий при цьому ще й багатозначно примовляв: "главное не дать, чтобы они оскверняли нашу общую пам'ять…"

Найважчою хворобливістю пана Скворцова є те, що всі поступи України в розбудові власної державності не за тривіальним зразком СРСР і РФ він називає "фашизацією". Ось і цього разу зашумів, як окріп у горщику: "С такими темпами идеологического перерождения ПР, накануне президентской кампании ее лидера в качестве «объединителя страны», вполне можно ожидать и постановления о праздновании 125-летия со дня Адольфа Гитлера…"

Приліпив, що в регіоналів, думаю, аж свічки в очах спалахнули. Пристав до них, відмічу, як циган до точила…

Але, мабуть, найкумеднішим у цьому дешевому спектаклі українофобного актора є те, що він буквально публічно знищує такого одіозного організатора багатьох антиукраїнських акцій, народного депутата України Вадима Колісниченка. Називає його не інакше як "глава опереточного "Координационного Совета организаций российских соотечественников". І тут ж "здає" його (схоже, це в пане хронічне), вказуючи, що В. Колісниченко - «главный российский соотечественник», сидящий на московских грантах."

Словом, мне своїх поплічників господін Скворцов, як сліпий онучу. І слава Богу. Скільки ж уже можна Україну та українців скубати. Погризіться і поміж собою. Москва оцінить, хто із вас більше прокремлівський…





Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.