Про ікру морського їжака для підвищення потенції брехливого монаха і...

13 квітня 2012, 14:18
Власник сторінки
Журналіст, письменник
0
1866

...змосковщине УТ-1 від Бенкендорфа, яке через проповіді богохульного кремлівського попа хоче повернути нас до покійного Радянського Союзу

Найбільшу свиню українцям на Великдень підсовує захоплений у полон відвертими україноненависниками  так званий Перший Національний телеканал, який нагадаю очолюють:  Єгор Бенкендорф, Валід Арфуш, Михайло Метревелі, Артем Денисов, Олександр Пантелеймонов, Валерій Вергелесов, Ігор Толстих, Ілля Ноябрьов. Ви не зрозуміли із цього переліку прізвищ, чому головний державний український телеканал останнім часом добру частину ефірного часу мовлення здійснює "нарєчіями" сусідньої держави? Хоча на всі сто відсотків фінансується з податків, зібраних із українців. Що, особливо підкреслю, є знущанням над здоровим глуздом і принижує мою національну гордість, як громадянина України.  

Бридота, яка ллється з цього каналу на "язике", дискредитуючи все україномовне, в святу Пасхи підсилиться ще й (ви, мабуть, і не повірите!) – тривалою прямою трансляцією з Москви, служби в  Храмі Христа Спасителя. Так начебто у нас не вистачає своїх церков. Мовбито московський ладан солодший, зібраний не з того, що й наш дерева босвелія, котре росте лише на північному сході Сомалі…

Бенкедрф і вся його антиукраїнська команда вважають, що українці мають обов’язково надивитися на лик ненависного для багатьох в Україні московського попа Кіріла, який нещодавно, не боячись гніву Божого, і оком не змигнувши ганебно обманув усіх своїх вірних у тому, що йому, мовляв, українські комп’ютерники домалювали на руці годинник моделі Breguet, вартістю понад тридцять тисяч євро. І що він його буцімто зовсім й у руках не тримав. Отаке, сказати, брехло в рясі…

Довелося доказувати, що головний московський піп підло бреше, як сірко на вітер.

Контора Антиукраїнського першого телеканалу пропонує на Великдень милуватися богохульником Кірілом, на якого плюється нині добра частина російського суспільства. І цілком справедливо - через грубі порушення всіх чотирьох обітниць, даних 3 квітня 1969 року монахом Володимиром Гундяєвим під час прийняття постригу.

Грішить піп так, що не кожен п’яний чоботар собі подібне дозволить. Одне слово, в очі, як лис, а по за очі, як біс. Що це не моя вигадка - більш конкретно читайте тут. При цьому, раджу звернути увагу на коментарі росіян щодо вибриків їхнього так званого патріарха, розміщені під публікацією.

Ось кого, власне, закликають слухати нам проповіді в день святої Пасхи Бенкедрф і інші україноненависники з УТ-1.

Мене ж особисто, зізнаюся, зі всієї московської історії вразило те, як ненаситний піп, глашатай впровадження пришелепуватого "руського міра" в Україні, розправився зі своїм сусідом, великим кардіохірургом і священиком, українцем за походженням, вихідцем із Керчі, Юрієм Леонідовичем Шевченком. Принагідно сказати, - колишнім міністром охорони здоров’я Російської Федерації. Який, до речі, нині є смертельно хворим.

Аби уяснити рівень банального жлобства громадянина Гундяєва, раджу прослухати інтерв’ю з сином Шевченка – Юрієм, дане московському телевізійному каналу "Дождь".

Але щоб до кінця подивуватися рівню тривіального ханжества, зарозумілості, пихатості, марнославства московського попа, ви конче маєте почитати, переконаний, статтю мого колеги, журналіста з Петропавловська-Камчатського Ігоря Кравчука "Ежовая икра для патриарха Кирилла"

Виявляється, що головний московський піп понад усе полюбляє один унікальний делікатес – ікру морського їжака.

Ігор Кравчук пише (подаю мовою оригіналу): "19 сентября 2010 года в холодные воды Авачинского залива ныряли специально нанятые дайверы (по-нашему аквалангисты). Они наловили много морских ежей из которых извлекли ценную икру чтобы сделать из нее настойку на водке для главного Попа России.  Оказывается его святейшество великий гурман. Любит не только икру ежей в сыром виде, но и спиртовую настойку на икре, из-за того, что она повышает иммунную защиту и… потенцию. Так мне сказал аквалангист, участвовавший в браконьерском лове морских ежей для патриарха. Их наняли местные рыбные магнаты, а тех то попросили обеспечить редкой икоркой главного предводителя РПЦ люди в штатском".

Хочеться в зв’язку з цим запитати: а навіщо монахові Гундяєву підвищувати потенцію?

Звісно, що начебто й дивне питання, але з огляду на обставини з виготовленням наливки з ікри для головного попа Росії, яку він вельми полюбляє, цілком логічний, погодьтеся, журналістський інтерес. Не завжди ж ми згодні ковтати попівську локшину.

По якому ж це праву головний державний телеканал України має впродовж Великодня транслювати "гудіння" російського попа аж з Москви, величати в кожному вкраїнському домі аморального брехуна, любителя ікри морських їжаків? Навряд чи стільки ефірного часу надають йому навіть російські телеканали. А з якого це дива транслюватимуть цю єресь для нас?

Чи Є. Бенкендорф із іншими українофобами вирішив вертати нас у сморідний Радянський Союз через двері святотатця Кіріла? Думаю, що не вийде.

 Як стверджує мій колега Олег Медвєдєв,  Бенкедрф і Арфуш запланували всі свята вести репортажі від Гундяєва, подавати його інтерв’ю  з багатьма повторами. Абсолютне і невмотивоване богохульство.

Словом, розклад передач, коли не варто в свята вмикати УТ-1, щоб не натрапити на лик лицемірного і двоєдушного московського попа, знаходиться тут.

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.