ЄВРО 2012. Ібрагімович ділитсья своїми враженнями лише зі мною

20 червня 2012, 18:18
Власник сторінки
Журналіст Першого Національного телеканалу, юрист
0
1703

Прощальна пісня виконана на відмінно!


Шведська збірна не вийша з групи. Але саме в останньому матчі обіграла такого сильного суперника як Франція. 
Скандинави ніби почули мої слова перед вчорашнім матчем. Вони вийшли і зіграли бездоганно! Зіграли з великою повагою і шаною до своїх вболівальників. Після матчу мені пощастило особисто поспілкуватися з шведськими футболістами. Всі в один голос кажуть, що їх дуже тепло приймала Україна і вони не хочуть їхати додому. 
Я мала честь бути єдиною серед всіх журналістів на Євро, кому пощастило взяти інтерв'ю у шведського діаманта, одного з найкращих нападників світу Златана Ібрагімовича. Саме його гол у ворота збірної Франції вважається найкращим голом на Євро. Ібра був у пречудовому настрої, весь час посміхався і говорив, що в цілому задоволений своєю грою. Йому сподобалась гостинність українців і сам Київ. Відзначив той факт, що Україна теж вболівала за них.  Капітан шведів наголосив, що в останній грі з французами вони зіграли в красивий футбол і це був їх подарунок всім шведським фанам, які приїхали вболівати і підтримувати свою команду. А на завершення зазначив, що додому вони повертаються з самими приємними відчуттями. 
Вони ніби почули мої слова...  
Приємно, коли щирість взаємна. 






Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
ТЕГИ: Євро 2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.