"Слов'янський базар" стартував!

13 липня 2012, 11:10
Власник сторінки
Журналист
0
1414

Двадцять один рік історії, сотні країн, тисячі учасників, мільйони гостей...

В ніч з 12 на 13 липня відбулося урочисте відкриття 21-го Міжнародного конкурсу мистецтв «Слов'янський базар у Вітебську». Відкривав фестиваль традиційно президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко урочистою промовою.

З відомих музикантів у концерті взяли участь – Кріс Норман, Саманта Фокс, група «THE KAVERN BEATLES» з Великобританії, Алессандро Сафіна з Італії, Анне Вескі з Естонії, Ірина Алегрова, Валерія, Борис Моісеєв, Жанна Фріске, Олександр Розенбаум, учасниці Євробачення 2012 - «Бурановскіє бабушкі» з Росії, а також переможці Євробачення 2009 року - Олександр Рибак (Норвегія) і 2012 року - ЛорІн (Швеція).

Саманта Фокс

Кріс Норман

Алессандро Сафіна

Олександр Розенбаум

Олександр Рибак

Бурановскіє бабушкі

Лорін

Від України виступали співачки Ірина Білик та Вєрка Сердючка

Вєрка Сердючка

До речі, Вєрка Сердючка в ніч з 13 на 14 липня у Вітебську даватиме свій сольний концерт, а ось Ірину Білик білоруські глядачі зможуть побачити 16 липня у гала-концерті майстрів мистецтв України. 

І хоча при ознайомленні з переліком учасників-майстрів виникає запитання стосовно того, чи правомірно, що ці молоді й маловідомі учасникі представлятимуть Україну у Гала-концерті МАЙСТРІВ України, чи можна їх назвати майстрами? 

Чи зверталися представники української делегації до більш відомих співаків і музичних гуртів - Океан Ельзи, Бумбокс, Скай, Мед Хедс, Моторола, Нумер482, Юркеш, Марія Бурмака, Гайтана, Ані Лорак, Антоніна Матвієнко, Руслана Лижичко? 

З яких причин відмовляли музиканти і співаки?

Чому в концерті не беруть участь Настя Каменських і Потап, які популярні у Білорусі і виступатимуть зі своїм сольним концертом у рамках "Слов'янського базару"?

Всі ці запитання лишаються відкритими аж до прес-конференції за участі МАЙСТРІВ мистецтв України, яка відбудеться за кілька годин до гала-концерту 16 липня.

____________________________

Вітебськ, Республіка Білорусь

13.07.2012

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
ТЕГИ: Слов'янський базар
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.