Інтерактивний рейтинг вищих навчальних закладів

16 липня 2012, 07:16
Власник сторінки
0
1435
Інтерактивний рейтинг вищих навчальних закладів

Пропонуємо вам перший рейтинг українських "вишів", у якому вони порівнюються не у цілому, а по окремим спеціальностям.

В минулому році ми розробили рейтинг вищих навчальних закладів, який було вперше побудовано на чіткому та об'єктивному показнику: середньому балу ЗНО серед абітурієнтів, що подали заяви на вступ.

Ідея досить проста: чим більше дітей з високими показниками незалежного зовнішнього оцінювання хочуть потрапити в якийсь університет, тим він краще. Для створення того рейтингу були використані дані вступної кампанії від 2010 року.

В цьому році ми вирішили піти далі. Використовуючи більш свіжі дані по вступу до ВНЗ за 2011 рік, ми порівняли вищі навчальні заклади по будь-якій спеціальності - наприклад, де найкраще вивчати економіку?

Результати ви можете побачити з атакою адресою: http://chooz-vooz.texty.org.ua/

Цей проект - спільна робота рекламної агенції РАМ та Текстів.

Колеги з РАМ розробили інтерфейс http://chooz-vooz.texty.org.ua. Участь з нашого боку: дані та обговорення, як повинен виглядати кінцевий продукт.

Texty.org.ua


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
ТЕГИ: інфографіка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.