Безголовий Femen – це норвежський терорист Брейвік без трусів...

17 серпня 2012, 17:46
Власник сторінки
Журналіст, письменник
0
2142

Ніхто не знає глибини гадючої нори...

Так буває, коли сприймаєш на віру активність людей, котрі начебто діють проти ворогів твоєї держави. Я навіть сам, зізнаюся, залюбки розповідав про лиховісні і безпардонні акції київських Femen у зарубіжній пресі, коли вони влаштовували в Москві, на території "Газпрому"  акції проти найвищих у світі цін на голубе паливо для України в Москві.

Чи проти чергового візиту будівника «руського міра» в Україні попа Гундяєва.

Вийшло в мене, на жаль, усе точнісінько так, як у тій сумній притчі про байдужість до всього, коли енкеведисти спершу прийшли за комуністами, потім за євреями…

Можу виправдатись лише тим, що ніхто не знає глибину гадячої нори? А що цей, так званий Femen, є саме такою, можна переконатися з сьогоднішньої їхньої безглуздої, ідіотської акції, коли вони познущалися над пам'ятним хрестом жертвам політичних репресій НКВС 1930-1950-х років у центрі Києва.

Хочеться запитати голоцицких недотеп, чому вони не поїхали до Хмельницького (вождиці цього безсоромного племені саме звідти родом) не спиляли хрести на могилах своїх родичів… Нехай би звідти почали, як вони кажуть, «випилювати церковне мракобісся».

Мабуть, над пам’яттю рідних знущатися страшно, щоб рідні не прокляли.

Що в безпардонних кобилиць на умі далі – піди дізнайся. Але одне зрозуміло, вкусивши сумнівної, слизької слави з оголеними геніталіями, вони готові заради публічного ґешефту рідних мам з моста поскидати. 

Це уже хвороба. Жахлива і потворна.

Адже цілком зрозуміло, що поштовхом до нинішнього святотацтва над Майданом стало хворобливе бажання переплюнути славу баришень із групи Пусі Райт з храму Хреста Спасителя в Москві. 

Так, скажу я вам, недалеко до повторення смертоносного «подвигу» норвежського людожера Брейвіка Андерса.

Ні, голий і безголовий Femen – це загроза для суспільства. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.