Це точно буде хіт!

25 вересня 2012, 14:39
Власник сторінки
В професії з 2001 року.
0
1323
Це точно буде хіт!

П’ятниця. Київ. Штаб «Об’єднанної Опозиції». Біля віконечка із надписом «Каса» зібрався великий натовп. Чутно радісний гомін. Весело американським сенаторам в очікуванні української зарплати.

З цього можна було б зробити непоганий телесеріал з елементами абсурду. П’ятниця. Київ. Штаб «Об’єднанної Опозиції». Біля віконечка із надписом «Каса» зібрався великий натовп. Чутно радісний гомін. Весело американським сенаторам в очікуванні української зарплати. Хтось хвилюється, аби встигнути на літак до Вашингтону, хтось пропонує на честь зарплати завіятись в «Японахату» на Бесарабці…

Автором ідеї майбутнього телехіта став регіонал Леонід Кожара. Якщо вірити його коментарю, саме так виглядає робота його колег з Сенату США. Заступник Голови ПР, спеціаліст (принаймні, в партії його таким вважають) з міжнародних питань звинувачує сенаторів США, які приймали сумнозвісну резолюцію, в роботі на «окремі політичні сили» в Україні. Певно гонорарами за ідею йому доведеться поділитись із вітчизняним МЗС. Ідею неефективності роботи законодавчого органу США там висловили напередодні.

… Та як на мене, в цій історії не вистачає ефектного фіналу. Наприклад, коли кого зі списку 54-ьох (або може усіх, так ефектиніше) прямо в американському аеропорті все ж таки завернуть додому. Уявляєте? Літак зникає за обрієм, звучить сумний саунд-трек (підійде аккордеон Табачника чи навіть сам гарант для такого проекту запише інструментальну композицію на гітарі). З’являються титри. Я таке точно дивитимусь!  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
ТЕГИ: Киев,США,Партия регионов,Сенат США принял резолюцию по Тимошенко,Партія регіонів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.