Мер-кандидат з Луганщини та адмінресурс

01 жовтня 2012, 14:09
Власник сторінки
В професії з 2001 року.
0
970

А, все ж таки добре бути мером! А коли до того ж діючий міський голова ще йде в нардепи, то ще й краще.

А, все ж таки добре бути мером! А коли до того ж діючий міський голова ще йде в нардепи, то ще й краще. От не був би Сергій Дунаєв мером міста Лисичанськ (що на Луганщині) та ще й кандидатом від партії влади на 107 виборчому окрузі, то не дозволили б його агітаторам проводити пропагандиський захід в приміщенні середньої школи. Неодмінно представники місцевої влади відмовили б, посилаючись на Закон «Про освіту». А так, хто ж йому заборонить?! Він сам і є місцевою владою.

відео з сайту "Лисичанск как он есть"

Мабуть, використовувати дітей в передвиборчій агітації – славна корпоративна традиція луганських кандидатів від ПР. На початку вересня в мережі зявилися фото з юними «прапороносцями» з акції, організованої кандидатом від ПР Сергієм Гороховим. Його лисичанський однопартієць продовжив цей славний звичай. 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
ТЕГИ: Партия регионов,Луганщина,Луганская область,Партія регіонів,ВИБОРИ 2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.