Комуноукраїнофоби і вовк-санітар у вишиванці "Свободи"

31 жовтня 2012, 05:50
Власник сторінки
Журналіст, письменник
0
2789

Патріотизм проти українофобства...

Учора лідер КПУ П. Симоненко заявив, що прихід до парламенту партії ВО «Свобода», це, мовляв, трагедія для України.

Думаю, що не від великого розуму робляться такі декларації. Швидше, напевне, з переляку за свою с... Позаяк націонал-патріоти Олега Тягнибока постійно заявляють, що їх метою у владі, зокрема, є організація судового процесу над комуністичною ідеологією, яка в минулому столітті призвела до Голодомору в Україні, відтак, до мільйонів страхітливих смертей в українських селах. Вірні ленінці засіяли кістками нескорених і вільнодумних наших громадян Сибір, Колиму і всю далеку російську вічну мерзлоту.

Так що прихід до Верховної Ради України потужної групи українських націоналістів у вишиванках «Свободи» неодмінно принесе хвилю справедливого збудження мас щодо однозначної заборони в Україні комуністичної символіки, мабуть же, прирівняння її фанатичної ідеології до фашистської, що, як на мене, буде вельми справедливим. Бо кому, скажіть, невідомо, що комуністи замучили, розстріляли значно більше українців, ніж гітлерівці в ході війни. Треба ж за це колись відповідати. І час розплати, либонь, наближається…

Якщо підсилена парламентською фракцією націоналістична партія «Свобода» зуміє влаштувати в Україні судовий процес над комуністичним світорозумінням, нарешті засудить її людиноненависницьку ідеологію, це буде показова акція на весь світ. А прихильників ВО стане в рази більше, оскільки в Україні практично кожна друга сімя має загиблих від рук комуністичних інквізиторів.

Нинішня КПУ теж уже серйозно завинила перед українським народом. Насамперед, спробами реанімувати кривавого ката українського народу Сталіна. Безглуздими експериментами щодо встановлення йому пам’ятників, що не можна сприйняти інакше, як цинічне знущання над свідомістю мільйонів людей.

Влада щодо цих гидких, безбожних вправ багатозначно мовчить, оскільки вся вона  нині складається з колишніх і нинішніх комуністів, які жорстоко ненавидять демократію, свободу слова, мітингів, протестів. Сталін їх внутрішній ідол. Бо він тримав усіх у покорі.

КПУ прогрішилася перед українцями своїм нахабним підігріванням окупаційній владі, яка винищує все українське. Здає Росії території, продовжує безмежне перебування чужинських військ у Криму і Севастополі.

Думаю, що товариш Симоненко потерпає, якби під заборону не потрапила і його годувальниця КПУ. Справедливо страшиться. Бо не далі, як у травні нинішнього року він кричав із трибуни Верховної Ради про те, що великий Сталін правильно зробив, коли виселив із своїх споконвічних земель кримськотатарський народ.

Влада набрала до рота води, бо, як заявив глава Меджелісу народний депутат України Мустафа Джемілєв ці ж самі слова перед цим публічно оприлюднив і нинішній прем’єр-міністр Криму А. Могильов.

«…я подавав генеральному прокурору як народний депутат заяву з вимогою порушити кримінальну справу за відповідною статтею за розпалювання міжнаціональної ворожнечі. Мені відповіли, що відповідно до статті 35 Конституції України кожен має право висловлювати свою точку зору».

Думається, що невдовзі парламентська «Свобода» і нинішній владі, і її вірним сателітам комуністам покаже, що таке Сталін, а що значить роздмухування міжнаціональної ворожнечі, і кому служать насправді пани-товариші з обозу активних українофобів…

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.