Чому москвич Кісільов не виконав завдання Банкової?

10 листопада 2012, 09:06
Власник сторінки
Журналіст, письменник
0
12715

Післямова до прямого ефіру

Той, хто вміє професійно дивитися ток-шоу московських заїжджих гицелів-заробітчан – Шустера і Кісільова, минулої ночі могли легко вирахувати, яке нове конкретне завдання перед ними поставила Банкова. Суть його зводилася, коротко кажучи, до того, щоб виключити з суспільного обговорення тему виборів.

Мовляв, волевиявлення громадян уже успішно відбулося, воно позаду. Про його варто вже забути, як про минулорічний сніг. Треба нібито йти вперед, думати про завтра. І спікери Партії регіонів – пп. Шуфрич, Олійник, Мірошниченко тільки те й робили, що вигукували, як мантру: давайте говорити про економіку, про спільні законопроекти. Забудьмо про вибори…

Одне слово,НА СЛОВАХ ТАК ДБАЮТЬ ПРО РОЗКВІТ ДЕРЖАВИ, ЯК ПЕС ПРО ПЯТУ НОГУ…

Нервовий від того, що не може сповна виконати завдання хазяїв із Печерського пагорба Є. Кісєльов, аж підскакував і злився: "Ну, что ви всьо назад смотрітє. Давайтє говоріть о формірованії комітєтов, кого ви відітє спікером Ради, єго замєстітєлямі…"

Це справді була б велика муйня говорити про економіку, яку вони успішно розвалили, розікрали, розтягли на виборчі околиці, аби успішно забезпечити собі і своїм близьким легке проходження до парламенту по мажоритарних округах. І тому тисячу разів праві були Анатолій Гриценко, Ігор Мірошниченко, Віктор Пинзеник, Юрій Михальчишин, В’ячеслав Кириленко, Едуард Гурвіц, які стверджували, що немає, не може бути ніякого майбутнього, в тому числі й економічного, в державі, де парламент не обирається, а призначається за допомогою масових фальсифікацій на виборах, силових операцій спецпідрозділів міліції «Беркут», всі як один продажних суддів.

Сідати ввечері і під началом московських агентів впливу, на фоні ними організованої музики туркотіти про економіку, добробут із тими, хто зухвало і  безцеремонно спотворив волевиявлення громадян у багатьох, якщо не в більшості виборчих округів, це все одно , якби погодитися на чаювання-воркування   з тими, хто тебе щойно пограбував, залишив без засобів до існування, одібрав майбутнє.

Як уже не звивався, мовби той ведмідь у танці пан Кисельов, підспівуючи представнику ПР Юрію Міірошниченку в  тому, що, мовляв, влада і так званий їхній гарант Конституції зовсім не причетні  до того, що на користь Засухи, Губського, Трав’янка, Пилипишина і ще різних представників керівних структур, олігархів суди з допомогою силових дій міліції, "своїх людей" у виборчих дільницях нахабно і безбожно змінили результатів виборів – ніхто їм не повірив.

Іншими словами, ПАНИ НЕ ЛЮБЛЯТЬ ПРАВДИ, ЯК ПЕС МИЛА.

Справді, поки не розслідуються всі до одного випадки бандитизму на виборах, поки до в’язниць не сядуть ті, хто по-хамськи і безпардонно фальшував волевиявлення громадян 28 жовтня ц.р., опозиція не має права йти на співпрацю з партією влади. Такий наказ виборців своїм представникам у новій Раді!

Адже, сісти за стіл переговорів із крадіями голосів виборців, із тими, хто віддавав наказ застосовувати проти обурених обманом людей спецпідрозділ "Беркут", сльозогінний газ - це означає легатимізувати їхній бандитизм, їхні злочини на виборчих округах, сприйняти їх як дане. Погодитися із ними.

Ні, такому не бувати!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.