Сенсорний зад парламенту...

04 лютого 2013, 16:40
Власник сторінки
Журналіст, письменник
0
1593

Як жолудь для ведмедя виявилася для "регіоналів" пропозиція голосувати в парламенті лише самостійно. Для цього, мовляв, потрібно створити нову технічну систему "рада-4". Зачекайте, пів року! - сказали

Думаю, що в історії України ще не було нахабніших шахраїв і злодіїв при владі, а ніж сьогоднішні.  Здатних правити лише за допомогою обману, підтасовок,  голосуванню чужими картками, масовому вкиданню бюлетенів до виборчих урн за потрібних їм осіб.  Для них це стало таким правилом існування, без якого вони й уявити собі не можуть, що життя буває без махлярів, аферистів і шарлатанів.

            Вони ніяк не можуть оговтатись від того, що опозиція висунула настійну вимогу чистого, без  плутяг, крутарів голосування народних депутатів у сесійній залі Верховної Ради виключно самим за себе. Особливо ж введення щодо цього так званої сенсорної кнопки, яка реагуватиме лише на відбитки пальців тільки однієї особи, за якою зареєстрований термінал для голосування.

«Регіонали» вважають цей спосіб неможливим для застосування в Верховній Раді. Позаяк він вибиває владу із рук шахраїв і злодіїв.

            А як же ж їм, скажіть, будь ласка, отримувати тоді потрібний результат для голосування. Особливо ж за умов, коли щодо такого поставлено конкретне завдання на верхніх бантинах влади?

            Ось тому-то, сьогодні ми всі й почули з уст головних і правлячих представників Партії регіонів, що мовбито система «рада» уже геть застаріла, зносилася для того, щоб видавати чесний і правильний результат голосування. Що їй уже аж десять років, і тому її конче необхідно міняти. І начебто на ній ніяк не можна обладнати 450 сенсорних кнопок.

            Іншими словами, вона має працювати так, як працювала останнім часом, себто, виходить, видавати тільки  той результат, який потрібен донецьким, окупаційній владі.

            Це тоді, підкреслю, коли за часів головування в Верховній Раді А. Яценюка вона вже була обладнана таким пристосуванням і називалася «рада-3». Але її не встигли офіційно запустити 2008 року, бо на пост спікера зійшов надійний прислужник Партії регіонів В. Литвин, якому, звісно ж, зовсім не потрібні були ні чесне голосування, ні правдивий результат у сесійній залі.

            Сьогодні дідусь В. Рибак, з котрого промовець, як із грака соловей, і який замість спікера всього українського парламенту на цьому посту представляє в керівництві ВР лише милу та любу йому Партію регіонів, і оком не змигнувши, заявив, що  начебто протягом найближчих півроку Національна академія наук України готова розробити і оснастити Верховну Раду новою системою для голосування "рада-4". За його словами, нинішня система голосування вже вичерпала свій термін експлуатації і перестала бути ефективною і тому буцімто "НАН України говорить: дайте нам півроку, дайте нам фінанси, і ми представимо вам обладнання і буде голосування тільки індивідуальне. Варіантів немає". Більш докладно про це читайте тут.

Ви зрозуміли, що нам пропонується?

Вони, в Партії регіонів, у вищих кабінетах Банкової і Грушевського вже все вирішили за нас усіх, і в нас, таким чином, мовбито «варіантів немає». Що і надалі з тією ж бандитською напористістю, як і раніше, з злодійським нахабством «регіонали» махлюватимуть іще протягом однієї сесії, а це практично до самого вересня 2013-го. Дозволять голосувати в колишньому злодійському режимі і «піаністам», і за «того хлопця», тобто все як було в останні роки роботи ВР.

Іншими словами, так виходить, коли на все поглянути збоку, що всі новації щодо застосування в парламенті виключно персонального голосування, злякали, чи як іще кажуть - забили «регіоналів», як ведмедя жолудь. На сенсорну кнопку вони знайшли свою муйню з піврічної довжини гвинтом…

Науковці, мовляв, ось-ось почнуть конструктивну розробку системи «рада-4». А ти обдурена ще раз, Україно, зачекай!

Без сумніву, зроблено це лише для того, щоб вирішити всі свої проблеми по розоренню, розкраданню нашої незалежної держави, знищенню її мови, культури, самобутності, тепер, як бачимо, до часу технічного переоснащення робочих терміналів народних депутатів. Тобто, допоки вони знову наклепають без міри таких законів, як Колесніченка-Ківалова-Литвина-Януковича. А після того хоч ставте поруч із нардепами і сторожів-вівчарок – головну зрадницьку справу буде зроблено… Пів року для цього, власне, якраз і досить…   

Але не всі архіви горять. Ось послухайте, що на початку березня 2011 року з цього приводу говорив пан Литвин. На його прохання фахівці, за участі конструктора системи «рада» А. Морозова, менше року тому назад прийшли до однозначного висновку: сенсорна кнопка встановлена на всіх робочих місцях народних депутатів, перевірена, може надійно працювати. «Включай її в роботу хоч завтра», - говорилося тоді. Потрібна була лише політична воля парламенту. А ось її тільки й не було.

Виникає питання: чому те обладнання не може працювати на нинішній сесії Верховної Ради, себто, якраз тих пів року, які немовбито потрібні для розробки системи голосування «рада-4» нового покоління? Що змінилося за цих одинадцять місяців?

Чи погодиться опозиція, а особливо ж українське суспільство на ту всю дурню, котру нині пропонують «регіонали»? Себто, зачекати нової модернізації системи для персонального голосування народними  депутатами у вищому законодавчому органі держави, яку ще колись почнуть створювати, запроваджувати в практику науковці, і тільки потім колись начебто маємо ми зажити чесно. Чи зможемо ми терпіти й далі всю цю шахрайсько-злодійську наругу?

Гадаю, що це справжній виклик усім нам, друзі українці. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.