Нова партія всіх українців

16 лютого 2013, 21:31
Власник сторінки
Журналіст, письменник
0
2355

Якщо у вас нуртує дух патріотизму, душа і воля підкорені благородству вікових традицій українства – гуртуйтеся на засадах ПО «МИ УКРАЇНЦІ»

Навіть важко у це повірити, але за двадцять один із половиною рік Незалежності України, коли на древі нашої держави з’явилося вже понад двісті плодів  у вигляді політичних партій, не було, не висвятилося жодної, яка б була широкою всенародною партією українців.

Плодилися здебільшого партії вождистські, які на паперах мовбито за народ, за його здоров’я і щастя, а якщо чесно, то ідея впиралася завжди в одне – виштовхати лідера якнайвище на бантину влади, а за ним у гніздо всадовити якнайбільше своїх. Думаю, обійдемося тут без конкретного пойменування –  усе і всім без того давно зрозуміле. Війна вождів поділила суспільство на клани. З ними прийшла ворожнеча й нетерпимість одних до одних. Такі партії пересварили людей, замість того, щоб об’єднати.

А скільки за цей час знайшлося різноманітних галузевих, за фаховим, віковим цензом «особойчиків», хоралів, котрі, власне, й для того народжувалися, аби під різні вибори відщипнути  свою дещицю голосів вибрців. Он чого вони, виявляється, бігали, як Настя до конопель, повсюдно проголошуючи буцімто свою неймовірну вірність інтересам щодо певної групи людей.

А поминали чергові перегони, поспіль із софітами згасали й почуття партійних лідерів та їхніх добірних камарилій до проблем і справ виборців.  Колишня любов і приязнь зникали, наче у диму…

І ось, хочу вірити, утворилося нове політичне формування, яке претендує на представницьку роль політичного організатора мас усього нашого народу, під офіційною назвою - Патріотичне об’єднання «МИ УКРАЇНЦІ».

Подібна Міжнародна організація існувала від кінця лютого 2007 року. Головне завдання для себе вона вбачала в національно-культурному відродженні України, створенні соціально-економічних, демократичних та правових умов розвитку добробуту народу, зміцненні дружніх зв’язків українців, як громадян незалежної держави, незалежно від нації і народності.

Але ніде правди діти - громадське об’єднання виявилося своєрідною кліткою для ініціатив їх представників у плані боротьби з корупцією, зі свавіллям чиновників, казнокрадів, якими буквально наводнилося наше нинішнє життя. А бути рушійною силою суспільства тепер, це насамперед означає стати монолітною політичною фігурою на теренах держави. Альтернативою нинішнім зовсім таки непослідовним у своїй діяльності партійним угрупуванням.

Іншими словами, головним викликом дня стала необхідність створення партії патріотів, партії УКРАЇНЦІВ. І така, повідомлю вам, знайшлася.

У суботу, 16 лютого 2013 року, в Києві відбувся установчий з’їзд політичної партії Патріотичне об’єднання «МИ УКРАЇНЦІ». Її головою обрано  Юрія Миколайовича Логвінова. Він харків’янин, генеральний директор підприємства «Енергосталь». Першим заступником у його – Віктор Миколайович Ходаковський, добре відомий у Києві громадський діяч.

У програмі партії записано, що нове політичне формування обирає політичну платформу середнього класу. Воно ідентифікує себе, як правоцентристську політичну силу.

Масова газета та Інтернет сайт, через які має на меті пропагувати свої ідеї партія ПО «МИ УКРАЇНЦІ», представлять точку зору на спосіб наведення порядку в державі за допомоги нової політичної сили, представлять її активістів. А вони, звісно ж, очікують на підтримку широкої громадськості.

Патріотизм і справді може стати тією шкірою для барабана, який повинен нарешті скликати українців під штандарти і хоругви, бо вже годі роз’єднуватися і боротися одні з одними. Така правда життя, і вона ясніша за сонце…

 

 

 

 

 

  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.