Нема цікавішого "цирку", як влаштувати Леніну "Охтирку"…

23 лютого 2013, 15:10
Власник сторінки
Журналіст, письменник
0
3017

Скільки ж можна сліпо поклонятися комуністичному ідолу? Їх зачистка відбудеться лише тоді. коли в Україні до влади нарешті прийдуть національно-патріотичні, свідомі люди... Антикомуністи!

Навесні 1916 року найбільшим військовим злочином вважався торпедний залп німецького підводного човна U-33 по російсько-французькому шпитальному судну "Портюгаль" у Чорному морі. У результаті цієї немилосердної атаки на судно під прапором Червоного Хреста загинуло 115 людей різних національностей. Лише одиниці врятувалися.

Було прийнято рішення вшанувати пам'ять невинно убієнних, насамперед поранених солдатів і матросів, працівників медперсоналу. Оголосили конкурс на спорудження монумента в пам'ять загиблих. Його виграв російський скульптор Іван Шадр, який запропонував створити "Пам'ятник світовому стражданню".

Кошти на монумент збирали звідусіль, однак не нашкребли необхідної суми. Всі задуми залишилися в макетах і проектах.

Ідея, можливо, ще й провалилася тому, що не далі, як через півтора роки світ потонув у крові від наслідків російського Жовтневого перевороту, влаштованому більшовиками на чолі з Ульяновим (Леніним).

Що там були якихось 115 смертей у Чорному морі, коли немовби мухи в громадянській війні, під час каральних, чекістських операцій, у застінках гинули сотні тисяч, а з часом і мільйони громадян, котрим влаштували комуністичне гетто на одній шостій тверді земної кулі. ВКП(б), як найбільший варвар, нелюд у світовому масштабі, стала справжнім браконьєром у полюванні на людей.

Чи не найбільше постраждало у цій ленінсько-сталінській м'ясорубці ні в чому не винних українців, які від природи своєї були прекрасними господарями, сумлінними хліборобами. Саме їх  червонопикі комуністи визнали за клас "ворогів народу" – куркулів, і котрі, відповідно до генеральної лінії партії вірних ленінців, поголовно підлягали до фізичного знищення.

Із нинішньої відстані важко чітко встановити діагноз страхітливої хвороби частини людства, яка лягаючи до могил від куль комуняк, помираючи з голоду, все одно молилися на ідолів найкривавішого на землі режиму, без кінця славила Леніна, і споруджувала йому нові й нові пам'ятники. Це, мабуть, був певний масовий психоз, який тримав у покорі СРСР упродовж більш як семи десятиліть.

Судячи з того, що понад півтори тисячі гіпсованих, бетонованих та бронзових істуканів і по нині бовваніють на майданах і в скверах наших міст та сіл, їм частина людей сліпо поклоняється й досі, а інша  залишається індиферентною, до позбавлення українського народу давньої психічної епідемії.

Варто не забувати, що масовий психоз побудови якогось світлого майбутнього за планами Леніна вразив мільйони людей, у результаті чого вони втратили нормальну здатність до суджень і тверезого способу оцінки дійсності на десятиліття. Все це робить людей одержимими, подібно до тих, хто хворобливо впадає в екстаз ікання, гикання, самобичування.

Цікава деталь. У п'ятницю, 22 лютого, в прямому ефірі Шустер LIVE міський голова Харкова пан Кернес, картинно зробивши грізний вигляд, заявив народному депутату України Ігорю Мірошниченку, що коли той приїде валити пам'ятник Леніну в колишній першій українській столиці, то він особисто йому "переламає і руки, і ноги…"

Уявляєте собі, як це могло б виглядати наживо: маленький, худенький Кернес, і молодий, повен сил та здоров'я Мірошниченко, із загривком японського сомуіста. Хто, кому і що міг би вломити це іще питання, однак важливий не той результат, а картинний, з екрана телевізора образ захисника харків'ян.

Пан Кернес, либонь, не погано знається на тонкощах психології. Про це добре пам'ятаємо з кадрів ютюба, коли він вчив свого шефа пана Добкіна, як потрібно просити гроші в бізнесменів.

Як ви гадаєте, який зв'язок між вождем пролетаріату і сучасним товстосумом із булавою мера крупного міста-мільйонника? Кернес, що комуніст? Ідейний прихильник марксистсько-ленінського вчення?

Справа в тому, що пам'ятники комуністичного боввана у містах і селах, це все одно, що церкви, споруджені там же. Ті і ті утримують довкруги себе певну частину людей. І звичайно ж такі кернеси будуть публічно виступати захисниками обох груп населення не з приватних ідеологічних переконань, а швидше за все з чисто меркантильних принципів. Їм важливо в середовищі того, й іншого електорату бути "своїм у дошку", вважатися начебто переконаним їх захисником від влади, аби завжди мати постійну в особі цих людей беззаперечну підтримку на випадок виборів.

Цим же ж, напевне, було продиктовано і те, що харківська міська та й обласна влада ніяк не зреагували на те, що тамтешні комуністи розіграли  в Харкові 2 лютого ц.р. справжній комуністичний шабаш у гірших традиціях 1937-го року, коли пустили по місту трамваї з портретами людиножера Сталіна. З нагоди буцімто перемоги в Сталінградській битві.

Хто, скажіть, в Харкові не знає, що Сталін найжорстокіший кат українського народу? Кернес, Добкін, вождь тамтешніх комуністів товаришка Алєксандровська, яка багато років поспіль була народним депутатом України?

Подібне офіційно визнано українським судом у січні 2010 року, після дослідження, оцінки діянь комуністичний вождів на чолі з Йосипом Джугашвілі щодо штучної організації в Україні геноциду проти українського народу в 1932-1933 роках. А тому подібна акція не просто виклик українському народу, а, думаю, що й підпадає під дію Кримінального Кодексу України.

Так що "Охтирка" для Леніна в Україні назрівала давно. Я хоч особисто і не підтримую силових акцій щодо усунення з постаментів бовдурів із дороговказною рукою, але за те,щоб суспільство нарешті проснулося від летаргічного сну. І спорудило в Україні "Пам'ятник світовому стражданню". Він, на моє приватне переконання, міг би виглядати так.

На величезне поле звести усіх півтори тисячі пам'ятників Леніна, які зведено минулої пори  в Україні. Поставити їх один в один. І огородити все це колючим дротом. Навіки.

Щоб через десятиліття, якщо монументи вціліють, люди приходили сюди і дізнавалися, що комуністична ідеологія найстрашніша, найжорстокіша в світі: вона замордувала, знищила мільйони і мільйони українців…

Така ось ленінська "Охтирка"!

Якщо ви мене запитаєте, скільки ж можна ще сліпо поклонятися комуністичному ідолу, відповім Їх зачистка відбудеться лише тоді. коли в Україні до влади нарешті прийдуть національно-патріотичні, свідомі люди... Переконані антикомуністи!

А це безперечно, друзі, залежить тільки від вас усіх...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.