Відео, яке не побачили телеглядачі «Шустер LIVE»

18 травня 2013, 13:12
Власник сторінки
журналист
0
5821

Підміна понятть. "Політична складова" чи чергова порція брехні щодо Юлії Тимошенко?

Учора, на  телеканалі «Інтер», у ток-шоу «Шустер Live» обговорювали «справу Щербаня», однак так і не продемонстрували відео, де ключовий свідок ГПУ Петро Кириченко зізнається, що в нього немає жодного доказу причетності Юлії Тимошенко до так званої "справи Щербаня".

Відеофрагмент допиту  Кириченка був невеличкий – 1хв.18сек. Готовий відеоматеріал у студію, до початку ефіру, на двох носіях – флешці  та диску – принесли представники партії «Батьківщина» Сергій Соболєв та Сергій Пашинський. Ведучий, «щоб не обвинуватили у заангажованності», на прохання Сергія Соболєва попросив працівників програми поставити відеоматеріал в ефір. Ті, начебто, не змогли. Послалися на технічні причини і нічого не показали. Коли про необхідність показати відео Савіку Шустеру нагадав Сергій Пашинський, ведучий спробував зробити з опозиціонера «технічного дилетанта».  Точно знаю, що при бажанні, тобто за умови політичної волі, це відео телеглядачі «Інтера» змогли би побачили. За моєю інформацією, учора не було ніяких «технічних причин», які б завадили показати  цей відеофрагмент допиту Петра Кириченка.

http://youtu.be/l4hR1AN2N9A

Очевидно керівництво каналу або «політичні цензори» були проти показу фрагмента допиту Кириченка, оскільки вони всі знають, що ключовий свідок ГПУ Кириченко чітко заявив, що жодного доказу начебто причетності Юлії Тимошенко в нього немає. До речі, «підозра» ГПУ щодо Юлії Тимошенко давно вже зруйнована іншими публічно допитаними «свідками» Генпрокуратури. Вони також не пред‘явили в суді жодного (!!!) доказу начебто причетності Юлії Тимошенко до трагічної загибелі Євгена Щербаня.

Аби про чергові факти та документи , які красномовно свідчать про замовний характер цієї ганебної справи проти Юлії Тимошенко, не змогли дізнатися глядачі «Інтера»,  «кістки обмивали» без  Юлії Тимошенко, без її захисників, яких  «внесено до чорного списку» гостей  цього ефіру. 

Звісно, що їхні аргументи переважали би «словоблудіє» спікерів влади.

Можете не гадати, хто був «спікером» від влади щодо «питання Тимошенко». Інна Богословська навмисно  перекручувала факти, маніпулювала інформацією щодо рішення Європейського суду від 30 04.2013 р., у якому йдеться  про незаконність, свавільність та політичну вмотивованість рішення судді Кірєєва щодо арешту Юлії Тимошенко. 

Інна Германівна, хіба можна так паплюжити свою власну репутацію, маніпулюючи інформацією? Усім відомо, що до ЕСПЛ було подано ДВІ (!!!) скарги Ю.Тимошенко! А ви все змішали до купи. Судова справа та судові рішення -  це не вінегрет.

Євросудом винесено рішення лише по першій скарзі щодо незаконності арешту. Щодо всього «газового процесу» рішення ще не ухвалювалося. Ви, начебто, за освітою юрист?

За офіційною версією ведучого програми "Шустер Live" - Савіка Шустера – у програмі  збиралися обговорити  «політичну» складову "справи Щербаня". У цьому сенсі Савік Шустер правий, бо до юриспруденції та кримінального законодавства цей театр абсурду під назвою «справи проти Тимошенко» не має ніякого відношення.

 P.S. У жодному чесному суді такі особи, як Петро Кириченко,  Мар‘їнков, Зайцев, В.Щербань не могли б вважатися свідками. Усі вони були чи є на гачку ГПУ, бо відносно них відкривалися, або відкриті кримінальні справи. А ще навіть монітори відозв‘язку не змогли приховати їх неприязність до Юлії Тимошенко.

P.S. P.S. Нагадаю, що 15 травня  у режимі відеоконференції відбувався «допит» «свідка» ГПУ Петра Кириченка, який вже майже двадцять років живе в США, якого кілька разів допитували і американські, і українські прокурори і він ніколи не згадував про Юлію Тимошенко в контексті «справи Щербаня». Згадка про лідера опозиції з‘явилася лише у 2012 році, коли ГПУ закрила кримінальні справи проти нього та його дружини Ізабелли Кириченко, зняла арешт з його майна та банківських рахунків, які перебували під арештом майже двадцять років!!! Восени 2011 року онкохвора жінка приїхала в Україну продавати квартиру, а опинилася в Лук‘янівському СІЗО. Її звільнили звідти лише після того, як Петро Кириченко погодився на співпрацю з ГПУ  у наданні фальшивих показів проти Юлії Тимошенко. Дружина Кириченка - Ізабелла-  в інтерв‘ю «Київ Post» заявила, що фактично була заручницею ГПУ.  У 2012 році кримінальні справи проти Кириченків були закриті, а майно було повернуто .

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.